vineri, 29 iulie 2011

Săptămâna Mondială a Alăptării se sărbătoreşte în Bucureşti!

"Pregăteşte-ţi agenda, pentru că între 1 şi 7 august 2011 vor avea loc câteva întâlniri pe care cu siguranţă nu ai vrea să le ratezi!


Pagini întregi de internet sunt mărturia susţinerii tale a cauzei promovării alăptării. Ce moment mai bun pentru o întâlnire în care să dezbatem împreună căile cele mai bune de a duce mai departe această cauză?
Marţi, 2 august, de la ora 17:00, la Arts Concept Cafe, mamele blogger-iţe se întâlnesc!


Şi continuăm cu tăticii:

Joi, 4 august, la Centrul Ceh, începând cu ora 17:00 – 19:00, D-na Dr. Oriana Goleanu va conduce Atelierul „Implicarea tatălui în susţinerea mamei” - un atelier în care se vor dezbate teme importante legate de tranziţia de la viaţa de cuplu la viaţa de părinţi, implicarea tatălui în îngrijirea nou-născutului şi a copilului mic, influenţa relaţiei tatălui cu propriul tată în creşterea copilului şi multe altele. O întâlnire în urma căreia nu numai tatăl, ci întreaga familie va avea de câştigat!



Sâmbătă, 6 august, începând cu ora 17:30 – 19:00, în cadrul Arts Concept Cafe va avea loc întâlnirea cu tema: "Părinţii faţă în faţă cu consultantul de lactație". Mame, taţi şi bebeluşi deopotrivă sunt aşteptaţi pentru a dezbate împreună despre beneficiile alăptării, despre dificultăţile şi împlinirile trăite în perioada alăptării, pentru a-şi oferi sprijin reciproc şi pentru a identifica soluţii şi resurse alături de specialiştii în domeniu care vor dirija discuţia.

Duminică, 7 august, AFI Palace Cotroceni va găzdui începând cu ora 17:30 – 20:00, o nouă întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”. Te aşteptăm alături de noi pentru a duce mai departe un mesaj pozitiv şi puternic despre alăptare: Fiecare mamă poate!


Săptămâna alăptării este săptămâna în care toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta este importantă!"

Organizatori: Hands Across Romania şi Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare

Un comentariu:

  1. sustin ideea, mi se pare super. as participa cu mare drag, insa nu sunt din bucuresti. daca sar face ceva si la mine merg cu draga inima, mai ales ca mi0am dorit nespus sa o pot alapta pe Mariuca

    RăspundețiȘtergere