marți, 21 iunie 2016

La (a cincea) aniversare

Misiunea La Leche League Bucuresti este de a oferi sprijin, incurajare si educatie in domeniul alaptarii si de a promova o mai buna intelegere a alaptarii ca un element important in sanatatea copilului si a mamei.

Se implinesc anul acesta 5 ani sub numele de La Leche League Bucuresti. 5 ani de consultanta in alaptare oferita prin intalnirea lunara, la telefon,prin e-mail, in grupuri pe Facebook , fata in fata cu mama in mediul ei

Consider ca alaptarea vine cu multe avantaje importante, atat fizice, cat și psihologice si reprezinta modul ideal de a initia relatia copil-mama. Va invit cu mic, cu mare, JOI 23 iunie 2016, intre orele 10 si 12, in Parcul Izvor, langa locul de joaca si terenul de fotbal vis a vis de Facultatea de biologie, pe iarba, sa discutam despre "Alaptarea in primele zile dupa nastere". Daca doriti sa abordam si alte subiecte cu mare drag o vom face!

Va rog sa fiti echipati cu cele necesare statului pe iarba (patura sau scaun, lotiune anti-insecte) si expunerii la soare (lichide de baut, palarie de soare, ochelari de soare)

Va multumesc!!!!!!!!!!