miercuri, 29 februarie 2012

Postarea "Mami, alapteaza-ma!", februarie 2012 - Puseul de crestere


Castigatoarea postarii "Mami, alapteaza-ma!", ianuarie 2012, a fost desemnata prin voturile cititorilor: Ionela, mami de Mihnea si Tudor. Felicitari!

Subiectul lunii februarie 2012 se refera la puseul de crestere ce are loc pentru o scurta perioada in care bebelusul creste cu o rata mai mare timp de cateva zile. Bebelusul poate deveni mai agitat la sanul matern, doreste mult mai des sa beneficieze de laptele matern, perioadele de somn sunt mai scurte si mai dese. In urma acestui puseu de crestere, multe mame nu au avut informatia necesara si au apelat la suplimentul de lapte praf pornind din start de la ideea ca "nu mai au lapte". Productia lactata se regleaza pe masura nevoii bebelusului prin alaptare la cerere.

Si pentru ca vremea este in incalzire, va invit sa cititi despre puseul de crestere si sa aveti parte de o primavara de poveste.

Ascultatoarea ne ofera propria reteta de crestere a copilului.

Codruta a trecut cu brio dintr-un puseu in altul...

Lectura placuta!

Primiti si invitatia de a vota postarea ce v-a placut!

duminică, 19 februarie 2012

Postarea "Mami, alăptează-mă", februarie 2012 - Puseul de creștere


Subiectul lunii februarie 2012 este "Puseul de creștere".

Aștept postările scrise corect gramatical până în data de 27 februarie 2012 pe e-mail laptematern@yahoo.com, când vor fi publicate pe blog. Acestea vor fi votate de către cititorii blogului și câștigătoarea va primi un premiu.

sâmbătă, 11 februarie 2012

Întâlnirea LLL, februarie 2012 - Beneficiile laptelui uman


Vă așteptăm în sediul Asociației pentru Naștere Naturală și Alăptare, la "Prăvălia părinților",sâmbătă, 18 februarie 2012, strada Muzelor, nr.9 (în zona Piața Unirii, cu intrare din blvd. Națiunilor Unite), începând cu ora 16,30.




Subiectul întâlnirii lunii februarie 2012 este "Beneficiile laptelui uman" și va fi dedicată, în special, viitoarelor mame, actualelor gravide și proaspetelor mame.

Mamele care doresc să alăpteze sunt invitate să participe la întâlnirile La Leche League București.

Mamele sunt acceptate la întâlnirile cu brațele deschise: mamele de toate rasele și religiile, mamele singure, mamele care lucrează şi mamele a cărei filozofie pe diverse aspecte ale îngrijirii şi educării copilului poate diferi de cea a organizației.

Fiecare mamă este încurajată să ia din filozofia La Leche League ceea ce pare să-i fie de ajutor pentru ea și familia ei.

Timpul ideal pentru a începe participarea la reuniuni este încă din perioada sarcinii, deoarece informaţiile primite în avans se pot dovedi a fi vitale pentru o mama atunci când se naște copilul.


Puteţi primi sfaturi specifice de la cele mai bune experte în alăptare: mamele care alăptează. Mesajul general este că nu contează ce probleme ar putea apărea, există aproape întotdeauna o soluţie.
Înscrieri pe e-mail: laptematern@yahoo.com sau la telefon 0722509939, Rox.

vineri, 3 februarie 2012

Iubește-l cu respect, încă de la naștere!


O inițiativă lăudabilă!Și este doar un început!

Mulțumiri familiilor participante!