marți, 12 iulie 2011

Postarea lunii iulie 2011 "Mami, alăptează-mă!" - Medicii și alăptarea


Ați votat, a câștigat: Noi doi și o minune va beneficia de o loțiune de corp solidă de la Lia, delicii pentru piele.

Ralu' un mail la laptematern@yahoo.com pentru a decide cum intri în posesia premiului!
Felicitări!

**********************


Cum blogosfera mămicească a postat multe articole interesante despre alăptare, m-am gândit că ar prinde bine multor mămici să citească lunar experienţele, gândurile, ideile altor mămici referitoare la alăptare.

Începând cu luna ianuarie 2011 am deschis seria de postări blogosferice "Mami, alăptează-mă!" (cine cunoaşte "Carnival of breastfeeding" de pe alte plaiuri blogosferice, ştie cam despre ce este vorba). Fiecare lună a anului va beneficia de o temă/un subiect/o idee/un topic despre alăptare, iar în ultima zi a lunii va fi postată pe blogul personal, apoi va avea legătură cu link, aici, pe primul blog dedicat alăptării din România.

Doresc să afle cât mai multe persoane despre adevăratele provocări ale alăptării, despre experienţele proprii, pentru că uneori ştim teoria, dar nu o putem aplica sau este contrazisă de părerile binevoitoare ale celor din jur.
Vor fi acceptate postările care sunt scrise corect gramatical şi ating subiectul propus lunar.

Sunt bineveniţi şi sponsori, doar acei care nu încalcă Codul internaţional de marketing al substitutelor de lapte matern pentru a aprecia cea mai cea postare.

Subiectul lunii iulie 2011 este dedicat medicilor - postați despre cum ați fost ajutată de recomandările primite din partea unui medic sau dacă știți un medic pro-alăptare, cu cunoștințe solide în acest domeniu sau dacă ați fost dezamăgită de sfaturile primite de la medicul pediatru sau cum ați dori să reacționeze medicul pediatru când aude că alăptați șamd.

Așteptăm postările în ziua de 31 iulie 2011 pe blogul dvs. și link-ul către postare la e-mail laptematern@yahoo.com.

Spor să aveți!

4 comentarii:

  1. Felicitari castigatoarei! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multu :)
    Data viitoare tre' sa se pregateasca Rox cu lotiuni pentru toata gasca, hihi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ralu' asa mi-ar fi placut, sa pot premia pe toata lumea!

    RăspundețiȘtergere