sâmbătă, 16 februarie 2013

Intalnirea La Leche League Bucuresti - februarie, 2013 - "Soseste bebelusul - Familia si bebelusul alaptat"

Va rugam sa participati la o serie continua de intalniri cu discutii reprezentand informatii despre alaptare. La intalniri vom impartasi experiente personale si recomandari practice referitoare la alaptare. Bebelusii si copiii, mamele, viitoarele mame si alte femei interesate de alaptare sunt binevenite  intotdeauna la intalnirile noastre.

Speram ca atunci cand veniti la intalnirea LLL veti povesti din experienta voastra, veti aduce cu voi intrebari si veti intalni noi prieteni. Apoi, mergeti acasa si luati cu voi ce ganditi ca se potriveste familiei voastre si lasati restul deoparte. Cum toate familiile sunt diferite, ce poate fi valabil pentru o familie, poate nu e valabil pentru alta.

O serie de patru intalniri vor fi concentrate pe subiecte de la avantajele alaptarii pentru bebelusi si copii pana la intarcare. Intalnirile sunt adaptate nevoilor mamelor care participa si reprezinta discutii interactive, distractive! Din acest motiv, titlurile sunt provizorii. Mesajul esential este "sprijin de la mama la mama in alaptare". In timp ce consultanta LLL este instruita sa ofere informatii despre alaptare, mamele care participa la intalniri se sprijina  reciproc dand fiecare alte informatii si recomandari cu privire la ce "a mers" pentru ele. Uneori, reuniunile pot fi linistite si reflexive pentru a sprijini o mama cu dificultati in alaptare. In alte momente acestea pot fi pline de viată si animate deoarece se discuta  moduri de a reactiona la criticism sau  ne gandim la modalitati de a găsi timp pentru noi si parteneri cand avem copii in casa!

Urmatoarele patru luni vor avea loc intalniri o data pe luna avand ca subiecte urmatoarele titluri:
Februarie 2013 - "Soseste bebelusul - Familia si bebelusul alaptat" (22 februarie, vineri, orele 17.30 - 19.30);
Martie 2013 - "Avantajele alaptarii" (urmeaza a fi stabilita si anuntata);
Aprilie 2013 - "Dificultati in alaptare" (urmeaza a fi stabilita si anuntata);
Mai 2013 - "Nutritie si intarcare" (urmeaza a fi stabilita si anuntata). 

Este minunat ca avem un loc stabil oferit gratuit de catre Naste cum simti (prin Irina Popescu - moasa, consilier in alaptare  IBCLC in devenire) si Poarta-ma! (prin Diana Mateescu, cu vasta experienta in "babywearing") in care mamele pot veni pentru a vorbi despre alaptare si cresterea copilului, precum si sa se simta sprijinite in deciziile lor.

Va  asteptam vineri, 22.02.2013, intre orele 17.30 si 19.30 in sediul Naște cum simți si Poartă-mă! din Str. Episcopul Chesarie nr. 6 (zona Piata Unirii) pentru a discuta despre alaptare in primele zile dupa nastere - "Soseste bebelusul - Familia si bebelusul alaptat".


Intalnirea lunii februarie 2013 o dedicam Ioanei, nepoata cumnatei mele, pentru strangere de donatii.


Raluca alaptand-o pe Ioana, 2012

Ioana sufera de o boala nemiloasa, dar avem speranta ca isi va regasi sanatatea si cu ajutorul multor oameni sufletisti care vor sa daruiasca. Povestea ei o gasiti aici: http://www.ioanagageanu.ro/
O mare parte din suma de care are nevoie s-a strans intr-un timp scurt deoarece un eveniment creat pe Facebook de catre mame sufletiste a facut posibila aceasta minune!!!!

Evenimentul online il gasiti aici unde veti observa cum oamenii ofera produsele lor pentru a fi licitate, iar banii adunati merg in contul tatalui Ioanei pentru a fi folositi: diagnostic, operatie, tratament pentru Ioana intr-o clinica din Germania (Tubingen).  
Gestul acestor oameni este pretios si sunt sigura ca va fi apreciat la adevarata valoare. MULTUMESC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu