duminică, 16 ianuarie 2011

Îndemnul Adrianei C. născut din propria experienţă

Pe blogul personal cei 3 ciobănei, Adriana C.lansează un îndemn "Alăptaţi, alăptaţi, alăptaţi!" povestind provocările prin care a trecut în 4 luni de alăptare şi cum a reuşit să le facă faţă cu brio, având şi sprijinul, încurajarea celor din jur.

Ţin să vă reamintesc că acesta este un blog dedicat ALĂPTĂRII, un domeniu în care experienţele mamelor sunt unice şi din care fiecare poate reţine ce îi convine şi adapta situaţiei proprii, în care nu există idei universal valabile, în care ce i s-a potrivit unei mame/unui bebeluş nu înseamnă ca i se va potrivi şi alteia/altuia, în care decizia aparţine fiecărei mame considerând că aceasta se potriveşte nevoilor ei, copilului ei şi a familiei........

Pentru a posta poveştile mamelor despre experienţa lor în alăptare am avut acordul acestora şi am respectat condiţiile specificate.

3 comentarii:

  1. iubita, eu am cam scris tot ce se putea despre alaptare, din 2003 incoace, pe vremea cand online-ul romanesc nu cunostea asa ceva:), daca crezi ca te ajuta povestea de pe blogul meu (http://armonii.blogspot.com/2009/12/3-ani-si-11-luni.html), poti sa o preiei:)

    pupam.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Degetica, am initiat postarile lunare (in ultima zi din fiecare luna) "Mami,alapteaza-ma!" cu un anumit subiect, asa ca daca voi gasi in postarile tale (binevenite, utile, cu informatie pertinenta - cat imi place sa le citesc!)subiect comun cu tema lunara cu siguranta voi da aici link, ce parere ai?
    Tu ai facut un imens "serviciu" alaptarii, toata stima pentru tine!
    Pentru "3 ani si 11 luni" te-as ruga sa-mi permiti sa o postez pe site-ul lapte matern.
    De fapt, toate aceste povesti minunate ale mamicilor vor fi acolo, pe site, intr-o categorie speciala.
    Iti multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur, poti sa preiei tot ce crezi tu ca foloseste, unde crezi tu de cuviinta, ca de aia le-am scris. Doar ca nu mai am energie sa scriu ceva nou, desi stiu ca e nevoie, mare, are nevoie:)
    pup tare.

    RăspundețiȘtergere