marți, 18 ianuarie 2011

Întâlnirea LLL

"Alăptarea nu este un act natural ce vine de la sine? Străbunica mea nu a mers la nici o întâlnire La Leche League, dar şi-a alăptat toţi copiii."

"De ce femeile care alăptează au nevoie de o organizaţie la nivel mondial pentru sprijin?"

Mulţi dintre cei care nu sunt familiarizaţi cu La Leche League pun aceste întrebări. Mult mai multe mame aleg azi să-şi alăpteze copiii, dar nu pot înţelege cât de mult un grup de sprijin, cum ar fi La Leche League, le poate ajuta să se bucure de experienţa alăptării.


Astăzi, La Leche League organizează lunar întâlniri în toate părţile lumii.
Mamele/viitoarele mame interesate de alăptare sunt invitate să participe la reuniunile La Leche League Bucureşti.

Toate mamele sunt acceptate cu braţele deschise: mame de toate rasele şi religiile, mamele singure, mamele care lucrează şi mamele a căror filozofie pe diverse aspecte ale îngrijirii şi educării copiilor poate diferi de cea a La Leche League.

Fiecare mamă este încurajată să preia din filozofia La Leche League ceea ce pare a-i fi de ajutor. Timpul ideal pentru a începe participarea la întâlnirile La Leche League este din timpul sarcinii, deoarece informaţiile primite în avans se pot dovedi a fi vitale pentru o mamă atunci când copilul se va naşte.

Prima întâlnire La Leche League Bucureşti va avea loc la sediul Pronatalita, prin amabilitatea Ramonei Roşu, duminică 30 ianuarie 2011, între orele 11 şi 13.

Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare va fi alături de noi.

Înscrieri şi amănunte la numărul de telefon 0722509939 sau la adresa de e-mail laptematern@yahoo.com.

Vă aşteptăm cu drag!

5 comentarii:

  1. considerati-ma si pe mine acolo, da? va pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa!Cu mare drag!

    Felicitari pentru nastere!

    RăspundețiȘtergere
  3. La Leche League este foarte necesara astazi nu pentru ca femeile nu ar mai sti cum se alapteaza propriul copil, ci pentru ca au aparut atat de multe sfaturi binevoitoare si idei preconcepute cu care sunt asaltate de toata lumea, mai ales de catre cei apropiati din pacate (am vazut f multe mame, surori, care zic triumfatoare proaspetei mamici, chiar si cand laptele curge siroaie, deci evident mamica are lapte: "Bebe nu se satura! Plange de foame, e clar, ia uite cum cauta sa manance chiar si dupa ce l-ai alaptat!"). Printre atatea sfaturi care se bat uneori cap in cap, mama se poticneste la tot pasul si in final i se pare prea complicat sa mai continue alaptarea, mai ales cand a transmis stresul ei si copilului, care nu se mai poate linisti la san si intr-adevar nu mai reuseste sa pape cum trebuie...etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Timisoara pe cand o intalnire LLL?

    RăspundețiȘtergere
  5. buna,
    imi cer scuze pentru ca postez off topic, insa nu stiu cum sa iau legatura cu dumneavoastra. am citit despre relactare si as vrea sa incerc si eu. bebelusul meu are aproape 4 luni si de la aproximativ doua luni nu l-am mai alaptat. am avut o problema cu laptele, imi curgea foarte putin (20 ml), iar el nu se satura. am trecut la supliment iar apoi a inceput sa refuze sanul, iar eu ca proasta am renuntat la alaptat. de atunci doar la asta ma gandesc si as vrea sa imi repar cumva greseala. ma puteti ajuta si pe mine ?
    christy

    RăspundețiȘtergere