duminică, 10 aprilie 2011

Prevenirea și rezolvarea problemelor în alăptare - întâlnirea lunii aprilie, LLL București

Întâlnirea lunii aprilie 2011 organizată de La Leche League București se va referi, în principal, la tehnicile de bază ale alăptării şi de rezolvare a problemelor apărute.

Puteţi primi sfaturi specifice de la cele mai bune experte în alăptare: mamele care alăptează. Mesajul general este că nu contează ce probleme ar putea apărea, există aproape întotdeauna o soluţie care nu presupune înţărcarea copilul.

Vă așteptăm în sediul Asociației pentru Naștere Naturală și Alăptare, miercuri, 27 aprilie 2011, strada Muzelor, nr. 9 (în zona Piața Unirii, cu intrare din blvd. Națiunilor Unite), începând cu ora 17,00.


Toate mamele care doresc să alăpteze sunt invitate să participe la întâlnirile La Leche League București.

Toate mamele sunt acceptate la întâlnirile LLL cu brațele deschise: mamele de toate rasele și religiile, mamele singure, mamele care lucrează şi mamele a cărei filozofie pe diverse aspecte ale îngrijirii şi educării copilului poate diferi de cea a organizației La Leche League.

Fiecare mama este încurajată să ia din filozofia La Leche League ceea ce pare să-i fie de ajutor pentru ea și familia ei.

Timpul ideal pentru a începe participarea la reuniunile LLL este încă din perioada sarcinii, deoarece informaţiile primite în avans se pot dovedi a fi vitale pentru o mama atunci când se naște copilul.

Înscrieri pe e-mail: laptematern@yahoo.com sau la telefon 0722509939.

4 comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT ROXANA!!
    Iti doresc sa ai parte de sarbatori fericite cu pace, bucurie, dragoste, credinta ptr tine si familia ta. Te imbratisez. am iesit din spital toti, intregi, sanatosi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sakura,Adevarat a Inviat!
    Iti multumesc pentru urari, ti le intorc cu mult drag!!!!
    V-am avut in ganduri!Ma bucur ca ati reusit sa depasiti cu bine momentul!Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. dragă Rox, sunt în continuare o mare ameţită...venim miercuri. noroc că mi-a cerut o mamă detalii şi am recitit CU ATENŢIE ce-ai scris. altfel, de data asta nu mai greşeam ziua, ci locul. mă duceam tot la Pronatalita...:D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Didinuska, ma bucur ca ai inteles pana la urma. Subiectul este unul delicat, iar tu ai trecut printr-o experienta din care multe mame pot invata. Te astep cu drag!

    RăspundețiȘtergere