duminică, 13 noiembrie 2011

Întâlnirea La Leche League - noiembrie 2011


Vă așteptăm în sediul Asociației pentru Naștere Naturală și Alăptare, la "Prăvălia părinților",sâmbătă, 26 noiembrie 2011, strada Muzelor, nr.9 (în zona Piața Unirii, cu intrare din blvd. Națiunilor Unite), începând cu ora 16,30.


Mamele care doresc să alăpteze sunt invitate să participe la întâlnirile La Leche League București.

Mamele sunt acceptate la întâlnirile La Leche League cu brațele deschise: mamele de toate rasele și religiile, mamele singure, mamele care lucrează şi mamele a cărei filozofie pe diverse aspecte ale îngrijirii şi educării copilului poate diferi de cea a organizației La Leche League.

Fiecare mama este încurajată să ia din filozofia La Leche League ceea ce pare să-i fie de ajutor pentru ea și familia ei.

Timpul ideal pentru a începe participarea la reuniunile LLL este încă din perioada sarcinii, deoarece informaţiile primite în avans se pot dovedi a fi vitale pentru o mama atunci când se naște copilul.


Puteţi primi sfaturi specifice de la cele mai bune experte în alăptare: mamele care alăptează. Mesajul general este că nu contează ce probleme ar putea apărea, există aproape întotdeauna o soluţie.
Înscrieri pe e-mail: laptematern@yahoo.com sau la telefon 0722509939, Rox.

3 comentarii:

  1. gata, postat, trimis si mail: http://cei3ciobanei.blogspot.com/2011/11/lipit-de-sanul-mamei-zi-si-noapte.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ratam intalnirea acestei luni, suntem la Sighisoara. Postarea lunii am scris-o de mult si asteptam votarea :) http://codrutabrustur.blogspot.com/2011/11/cum-dormim-noicu-tata-in-gura.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem in Bucuresti, deci facem cumva sa ajungem la pravalie. Ne e un dor de intalnirile LLLRo...

    RăspundețiȘtergere