vineri, 29 noiembrie 2013

Intalnirea La Leche League Bucuresti, decembrie 2013

Mamele care alapteaza, mamele interesate de alaptare, gravidele si viitoarele mame sunt invitate sa participe la intalnirea lunara La Leche League Bucuresti, sambata, 7 decembrie 2013, intre orele 10.30-12.00, in sediul Pronatalita, str. Hristo Botev nr.10, etaj 1, interfon 2.

Ca de obicei, bebelusii si copiii sunt bineveniti. Subiectele intalnirii vor fi hotarate de mamele si viitoarele mame prezente dat fiind ca este ultima intalnire pe acest an. Va asteptam cu impresii din timpul intalnirilor din 2013, cu recomandari despre cum sa imbunatatim, sa schimbam, sa evoluam, cu nemultumiri, cu voie buna si bucurie. Participarea este gratuita. La Leche League Bucuresti accepta donatii in vederea furnizarii de informatii catre mamele interesate (sala, carti, reviste, pliante, traduceri, bannere samd).Va multumim!!!

Pronatalita este visul implinit al Ramonei Rosu (specialist in programe prenatale). Aici, intr-un cadru familiar si cald, mamici, gravide si "domni tatici" gasesc activitati si specialisti ce contribuie la armonia familiei.

Puteti participa la:

- Curs pentru viitori parinti (Lamaze) – pregatiti pentru nastere si noul rol de parinte.

- Curs de prim ajutor - nou nascuti si copii - cu Diana Baciu, medic pediatru rezident - Spitaliul Marie Curie, Bucuresti.

- Gimnastica prenatala - pentru o sarcina usoara.

- Gimnastica Pilates - abdomen plat, redefinire musculara; pentru mamici, tatici si nu numai; recomandat postnatal.

- Masaj terapeutic prenatal - stare de bine=sanatate.

- Masajul bebelusului (developmental baby massage) - dezvoltare armonioasa, somn linistit, famile mai fericita.

- Pilates pentru copii.

- Art-terapie, autocunoastere si dezvoltare personala prin arta pentru copii si adulti. Alaturi de aceste activitati constante, la Studio Pronatalita, periodic se organizeaza workshop-uri si intalniri cu teme si subiecte de interes pre si post-natal (consiliere in alaptare,clubul parintilor textilisti, cursuri de gimnastica perineala, workshop de comunicare nonviolenta etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu