miercuri, 6 octombrie 2010

Săptămâna internaţională a purtării copiilor, 2010

Să continuăm să ne purtăm (în braţe) copiii, oricând, oriunde. Alăptarea se realizează în societatea actuală numai de către mamă, dar purtatul copiilor se poate realiza de către oricine - fie că alăptează, fie că nu.
Contactul mamă-copil prin purtare ajută activitatea hormonală să funcţioneze bine, "trezeşte" oxitocina care la rândul ei pune în mişcare laptele matern stimulând prolactina să producă mai mult lapte matern. Un deosebit ciclu cerere-ofertă!
Bucuraţi-vă de clipele minunate petrecute cu copilul în braţe. Trăiţi-le intens! Doar o perioadă scurtă de timp vor fi, apoi devin amintiri ....şi mai plăcute. De neuitat!

2 comentarii:

  1. Evenimentul este o buna ocazie sa iesim la plimbare, in lume, pentru ca incet, incet babywearing sa fie o normalitate la fel ca si alaptatul in public.
    Ne plimbam sambata, 9 Oct de la ora 16.00 pe Magheru apoi pe Bdul Dacia. La final ne oprim intr-un spatiu indoor unde vor fi discutii conduse de medici dar si de Roxana pentru a raspunde intrebarilor viitorilor parinti sau celor care pur si simplu vor sa afle mai multe.
    Copiii sunt bineveniti, ne vom juca si ne vom distra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sărbătorim Săptămâna Internaţională dedicată purtării bebeluşilor şi la Timişoara. Cu ocazia Săptămânii Internaţionale Babywearing dorim să atragem atenţia asupra avantajului purtării copiilor. Dacă Vă interesează diferitele modalităţi de purtare al bebeluşilor Vă aşteptăm cu drag în Parcul Botanic din Timişoara, sâmbătă, 9 octombrie 2010 de la orele 10.30, unde vom arăta moduri simple de a-ţi ţine copilul aproape.

    Informatii suplimentare la :
    0722756799
    0752579295
    0743387470

    RăspundețiȘtergere