duminică, 28 noiembrie 2010


Advocacy Group: Mothers Have Right To Expose Milk-Engorged Breasts In Public

6 comentarii:

  1. ce tare mi s-a parut invitata!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Da, Mihaela, ai dreptate. E sigura pe ea, ferma, fara emotii, convinsa de ceea ce face.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Felicitari pentru recunoasterea experientei tale, o realizare pe care stiu ca o asteptai.
    Vreau sa te intreb un lucru: daca am un copil care inca mai suge laptic de la mine, si vine si al doilea....crezi ca ar putea interveni ceva dificultati pentru cei doi, sau pentru mine, pe perioada in care ii alaptez pe amandoi? probleme de orice fel: adaptare pentru primul ca trebuie sa imparca "masa" cu cineva, pentru cel mic, pentru mine, pentru sani?
    Te imbratisez cu drag!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, voi sunteti sigure ca stirea este pe bune? Am mai citit astfel de stiri pe site-ul asta si frizau usor incredibilul. Pe urma am mai citit comentarii care spuneau despre el ca este o satira. Acum, filmuletul in sine nu are nimic rau, este chiar ok in ceea ce vrea sa transmita, dar sa nu-l ridicam in slavi daca nu-i adevarat. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Daniela, pe site-ul international LLL gasesti o serie de articole interesante ce te pot ajuta sa iei o hotarare in ceea ce priveste alaptarea in sarcina si tandem: http://www.llli.org/NB/NBtandem.html
    Un alt articol interesant:http://www.naturalchild.org/guest/tamra_orr.html
    Multe mame alapteaza pe timpul sarcinii si apoi doi sau chiar mai multi copii.
    Aici, pe blog, vei gasi un articol tradus de pe kellymom.com despre alaptarea in tandem.
    @MariaMirabela, probabil ca asa o fi. Insa atitudinea tipei mi-a placut.
    Nu am prea inteles faza de sfarsit cu pompa de muls..........

    RăspundețiȘtergere
  6. mi se pare minunat sa fie sustinuta alaptarea in public,mai ales in ziua de azi cand ai libertatea de exprimare,si asta o faci pt mii de cauze banale,in cazul asta e ceva divin,sa oferi hrana cea mai naturala si sanatoasa puiutului tau oriunde si oricand are el nevoie fara inhibitii...in romania se traieste cu ideea invechita cum ca e jignitor si urat sa faci asta in public,prostii...am alaptat 1 an si 3 luni,si mai nou de o luna :P,si am facut-o oriunde s-a putut fara sa imi feresc sanii,si in restaurant si in parc,si nu mai stiu unde,oricum cand puiuta si-a cerut drepturile am actionat ca atare ;)...am fost intrebata adesea daca nu imi e rusine sa fac asta in public,sau se mai gasea cate o babuta revoltata care imi atragea atentia sa imi acopar sanul ca se uita barbatii urat si ma deochi si raman fara lapte :D...din experienta de mamica care si-a alapatat puiul si o face din nou,sper si mai mult ca prima data,sper ca ideile gresite si invechite despre alaptare si mai ales despre cea in public sa ramana in urma.

    RăspundețiȘtergere