duminică, 11 decembrie 2011

Întâlnirea La Leche League - decembrie 2011, ediție de sărbătoare


Vă așteptăm în sediul Asociației pentru Naștere Naturală și Alăptare, la "Prăvălia părinților", sâmbătă, 17 decembrie 2011, strada Muzelor, nr.9 (în zona Piața Unirii, cu intrare din blvd. Națiunilor Unite), începând cu ora 16,30 pentru a savura un ceai cald, a cânta colinde, a dărui și a primi în timp ce vorbim despre alăptare.
Dacă aveți o rețetă preferată pentru sărbătorile Crăciunului, vă rog să ne-o împărtășiți și dacă o materializați, am fi bucuroși să o gustăm.
Înscrieri pe e-mail: laptematern@yahoo.com sau la telefon 0722509939, Rox.

Și până vă gândiți cum veți ajunge la întâlnirea noastră și ce bunătăți veți aduce, nu uitați că în săptămâna 10-16 decembrie 2011 puteți face un gest deosebit: 2 euro donați prin SMS la 848 pentru Tudor Daniel, alintat Bibi.

Realitatea trăită de acest copil și familia lui o găsiți scrisă aici: Viața cu DBA
Vă mulțumesc!

Un comentariu:

  1. Maria implineste joi 1 an si ne gandeam sa o sarbatorim sambata la intalnirea LLL cu mamicile si cu copiii, asa ca am comandat un tort si pentru sambata. Am luat aceasta decizie pentru ca langa "mamaicile alaptatoare" ma simt cel mai bine, si cei mai apropiati prieteni ai Mariei sunt copiii der la intalnirile de mamici.
    Fetelor va astept sa o serbam pe Mariuca.

    RăspundețiȘtergere