sâmbătă, 17 decembrie 2011

Postarea "Mami, alăptează-mă!"- luna decembrie, 2011 - "Alăptarea - ce spun ei"


Blogosfera mămicească a postat multe articole interesante despre alăptare și m-am gândit că ar prinde bine multor mămici să citească lunar experienţele, gândurile, ideile altor mămici referitoare la alăptare.

Începând cu luna ianuarie 2011 am deschis seria de postări blogosferice "Mami, alăptează-mă!" (cine cunoaşte "Carnival of breastfeeding" de pe alte plaiuri blogosferice, ştie cam despre ce este vorba). Fiecare lună a anului va beneficia de o temă/un subiect/o idee/un topic despre alăptare, iar în ultima zi a lunii va fi postată pe blogul personal, apoi va avea legătură cu link, aici, pe primul blog dedicat alăptării din România.

Doresc să afle cât mai multe persoane despre adevăratele provocări ale alăptării, despre experienţele proprii, pentru că uneori ştim teoria, dar nu o putem aplica sau este contrazisă de părerile binevoitoare ale celor din jur.
Vor fi acceptate postările scrise corect gramatical şi care ating subiectul propus lunar.

Sunt bineveniţi şi sponsori, doar acei care nu încalcă Codul internaţional de marketing al substituenților de lapte matern pentru a aprecia cea mai cea postare.

Subiectul lunii decembrie 2011 este "Alăptarea - ce spun ei". Acesta se referă la lucrurile amuzante, ciudate, interesante, aberante, încurajante șamd pe care oamenii (inclusiv copiii noștri) le spun despre alăptare.

Vă rog să transmiteți link-ul către postarea lunii decembrie 2011 pe email laptematern@yahoo.com până la data de 31 decembrie 2011 și să postaţi pe blogul personal în aceeași zi.

Cititorii vor vota, iar postarea cu cele mai multe voturi va fi premiată cu o surpriză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu