vineri, 16 iulie 2010

Grup de sprijin în alăptare - ediţia a 6 a

Pe 19 iulie 2010, adică luni, începând cu ora 18:00 parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR pentru cunoscători) va găzdui a 6-a ediţie a Grupului de sprijin pentru alăptare! Pentru părinţi şi bebeluşi centrul parcului va fi Insula Raţelor! Câteva informaţii turistice - Insula Raţelor din IOR este rezervaţie naturală de raţe sălbatice care au la randul lor bobocei. Alte atracţii turistice: broaştele ţestoase şi miile de pui de somn ce au populat lacul. În acest ambient matern ne vom reuni şi vom discuta despre cum merge cu alăptarea, de ce este ea bună şi sănătoasă şi ce dificultăţi pot apărea.
Un prilej de socializare între părinţi, dar şi între bebeluşi. Şi, bineânţeles, gravidele sunt binevenite, căci pot ... afla multe trucuri despre ce înseamnă un start bun în alăptare şi cum îl poţi obţine. Ca puncte de reper: Debarcaderul şi terasa de lângă el sau Biserica de lemn.

3 comentarii:

  1. Am trimis linkul mamicilor din lista mea de mess :) Sper sa fie interesate :)
    Eu sper sa fiu acolo, dupa ora 19.15 totusi, din motive de serviciu pana la 18.00.
    Va imbratisam!

    RăspundețiȘtergere
  2. vacanta placuta, rox. nu ca-i bine? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ilana, bine ai facut! Sa stie cat mai multe mamici!
    @Zoozie, oooooo - excelent!
    Numa' ca nu pot scapa de internetul asta pacatos........e ca un drog!Noroc cu laptop-ul, conexiunea mobila si inventiile secolului!

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere