vineri, 7 august 2009

Fapte

Şi a trecut şi săptămâna mondială a alăptării. Ce a făcut blogosfera mămicească din România? A scris despre alăptare...... concis, emoţionant, încurajator!

1 august – draga de Sabina a început cu un articol, preluat de pe HotNews, care ne informa oficial cum Organizaţia Mondială a Sănătăţii susţine că prin alăptare multe vieţi ar putea fi salvate anual.

2 august – frumoasa Zicolorata ne reaminteşte povestea lor, a alaptatului care starneste furtuni şi ne delectează privirile cu o fotografie în care îşi alăptează puiul pe o plajă însorită.

3 august
- o mămică ataşată promovează alăptarea continuând să alăpteze în ciuda prejudecăţilor altora; mămica mandarinuţei aduce un nou blog în vazul lumii cu un subiect genial şi se întreabă “Alăptat, dar până când?”, spusele ei sunt preluate şi de Ziarul copiilor; picăm în ţara lui habar n-am unde mami de Alla ne aduce în vedere o informaţie care ar trebui să facă parte din educaţia fiecăruia: cum se produce laptele matern!

5 august
Vasari şi Maria ne conving doar privindu-le că alăptare înseamnă şi armonie, pe lângă multe altele; intrăm în lumea fermecată a unei prinţese mici şi aflăm cum şi-a început alăptarea atât de firească.

6 august – aflăm de la Alina, ca “Breast is best” şi cum să nu ne convingă când de 3 ani tot alăptează; o poveste emoţionantă, o lecţie de viaţă, la sfârşitul căreia cu siguranţă veţi lăcrima de bucurie!
Şi ajungem, iar în ţara lui habar n-am să facem cunoştinţă cu zecile de mituri ale alăptării.
Iar mami de Sophia ne povesteşte cum se regăsesc şi se alină prin alăptare.
O proaspăta mămică povesteşte despre începutul alăptării.

Felicitări!

Alăptaţi când vreţi, unde vreţi, cât vreţi!

Ce urmează?
Ah, da................o altă săptămână!

3 comentarii:

  1. eu am fost vizionara, ca de obicei, am scris despre alaptat pe 29 iulie :), fara sa stiu ca urmeaza saptamina mondiala a alaptarii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice scriere despre alaptare e binevenita, oricand!
    V-am citit povestea despre alaptarea prelungita.
    Merita sa fie citita:
    http://afterkid.blogspot.com/2009/07/confesiuni-de-alaptare-prelungita.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Rox, faci o treaba minunata ! Prin blogul tau am ajuns numai la postari si povesti extraordinare despre alaptat si nu numai ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere