miercuri, 22 septembrie 2010

Qbebe

Image and video hosting by TinyPic

In ochii copilului nu exista 7 minuni ale lumii, exista 7 milioane. In ochii mamei exista o singura minune: copilul ei. Qbebe deschide o lume uriasa de miracole micute si dragalase, un blog scris de mamici pentru mamici, unde fiecare minune descoperita de fiecare copilas este impartasita, fiecare intamplare deosebita devine experienta comuna, fiecare gangurit, fiecare pas, fiecare jucarie, toate la un loc modeleaza cea mai corecta, practica si bogata sursa de informatii pentru mamici.

Qbebe deschide oficial in aceasta saptamana Blogul Mamicilor, locul unde experienta fiecarei mame vine in ajutorul altor mame, pentru ca cel mai bun sfat provine de la cel care a trecut prin aceeasi situatie.

Astfel, dragi mamici, va invitam cu drag sa va delectati cu cele mai noi intamplari si patanii de mamici, sa profitati de experienta lor si sa impartasiti la randul vostru experienta voastra. Orice mama care doreste sa destainuie intamplari, sa comunice sfaturi, sa transmita experienta, este invitata cu mare drag sa ne trimita un email cu gandurile ei la adresa: blogulmamicilor@qbebe.ro.

Va asteptam in comunitatea mamicilor Qbebe!

Gabriela Paladi
Redactor-Sef Qbebe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu