miercuri, 21 octombrie 2009

Grup de sprijin pentru alăptare



Irina Popescu
lansează:

"A 3-a ediţie a grupului de sprijin dă startul la sănătate!

Pentru colecţia de toamnă-iarnă am ales cele mai tari nuanţe: nutriţie echilibrată, imunitate de nota 10, dezvoltare psiho-afectivă la superlativ!

Îţi doreşti ca în acest sezon să ai un copil ferit de complicaţiile infecţiilor respiratorii?

Ai vrea să-i dai cel mai bun ingredient pentru dezvoltarea neuronală în primul an de viaţă?

Te întrebi cum îi poţi oferi copilului tău o bază afectivă solidă, cum poţi răspunde la nevoile lui esenţiale, acelea de contact cu tine, de căldură şi de siguranţă, de protecţie şi de respect?

Cauţi o soluţie simplă, firească, de a oferi tot ce este mai bun şi mai natural copilului tău?

Ai doi sâni?
Dacă îi foloseşti pentru a-ţi hrăni puiul, atunci ai şanse foarte mari să ai un copil sănătos, plin de vitalitate şi de energie!


În acest sezon se poartă copiii alăptaţi! Ai şi tu unul?
Vino împreună cu el la Grupul de sprijin pentru alăptare, duminică, 1 noiembrie, intre orele 17-19, la sediul Consiliului Tineretului din România, P-ţa Valter Mărăcineanu nr.1-3, intrarea 5, camera 139-141, sector 1, Bucureşti.


Echipa noastră îţi va răspunde la întrebări şi te va ajuta să fii la curent cu noile trenduri în alăptare!"

Va astep cu mult drag!

5 comentarii:

  1. Aia cu "ai doi sani?" a fost geniala :))
    Tura asta va ratez ca e petrecerea de x ani de casatorie a socrilor, dar o astept pe urmatoarea. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si mie mi-a placut tare "reclama"! Eu teoretic n-am program, dar pentru ca mai e ceva vreme pana atunci nu pot promite. Insa ideea e cum facem sa adunam gravide si/sau mamici care alapteaza si care ar avea nevoie de suport sau informatii?? Ca degeaba ne adunam noi intre noi...

    RăspundețiȘtergere
  3. ok.. zici sprijin pt alaptare, DAAA?
    iti crosetez acum un mail (sa te vad..)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu locuiesc in Timisoara, din pacate nu pot fi acolo chit ca mi-ar placea sa particip la un asemenea "workshop".

    Anais (http://www.anaisanoukbadina.com), fiica mea, are aproape 9 luni si mesele principale sunt inca de la san. nu prea mai pune in greutate insa cand o vad ca este ca si argintul viu si ca la 8 luni a pornit pe piciore ma gandesc ca nu-i lipseste nimic. nici nu ma gandesc sa o intarc mai repede de 3-4 ani si asta in cazul in care ea va fi pregatita pentru intarcat.

    eu am nascut in germania si acolo in maternitate am primit "scoala alaptatului" insa din pacate in Romania copii se tin separat de mamici iar la 10 minute dupa ce s-au nascut li se infige un biberon in gura cu te miri ce formula de lapte iar apoi s-a cam zis cu alaptatul...

    nu mai vorbesc de ginecolog care la prima intalnire dupa nastere mi-a dat direct (fara sa discute sau sa imi puna vreo intrebare in acest sens) reteta pentru tabletele de ablactat. i-am zis ca nu vreau asta si mi-a zis ca tot voi avea nevoie de ea peste o saptamana. m-am infuriat ingrozitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Oliviutza, fericire mare socrilor!
    Mi-ar fi placut sa vii, dar data viitoare te astept cu drag. Mi-ai placut tare mult la "editia" trecuta-ai fost sincera si ti-ai spus punctul de vedere cu incredere!
    @Ilana Andreea, se duce vorba, SPER! Anuntul a fost postat pe forumuri, pe cateva bloguri.
    Si chiar daca am fi "noi intre noi" tot e o ocazia buna sa revedem anumite chestii, sa stabilim "cai" de promovare a alaptarii, sa discutam din experienta noastra samd. Eu sunt convinsa ca am ce invata de la fiecare mamica prezenta la grup. Plus ca e un moment in care ne putem cunoaste mai bine.
    @Gratiela, ai avut de crosetat, nu gluma!
    Raspunsul tot de la voi trebuie sa vina!
    Veniti la intalnirea grupului?
    Va imbratisez!
    @Emesika, poate ai o idee si poti organiza tu asemenea grupuri si in Timisoara!
    E nevoie de ele in toata tara!
    Situatia din maternitati s-a mai discutat la unele subiecte de pe blog.E foarte real si trist ce ai scris si tu.Deocamdata, avem un "plan de bataie" pentru a patrunde si in maternitati, este extrem de greu.
    Eu mizez tot pe educarea mamei in alaptare.
    V-am vizitat site-ul si .....imi place!Ma bucur sa va .....citesc!

    RăspundețiȘtergere