joi, 1 octombrie 2009

Nada como mama, nada como mamar

Un videoclip recent de promovare a alăptării în Spania:



"* Dacă ţi-as fi spus că o nouă formulă de lapte pentru sugari stimulează sistemul imunitar al bebeluşului tău, i-ai fi dat-o?
* Daca ţi-aş fi spus că îţi poţi hrăni gratuit bebeluşul în primele şase luni, ai fi crezut?
* Dacă ţi-aş fi spus că o companie a patentat ambalaje care ţin alimentele proaspete 24 ore din 24 fără să-şi piardă calităţile nutritive, le-ai fi cumpărat?

Acest lapte există. Acest aliment există. Această companie există.

Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Laptele matern se adaptează nevoilor copilului. Şi în plus, este gratuit."

Nimic nu se compară cu mama. Nimic nu se compară cu alăptarea."

3 comentarii:

  1. Tatici care incurajeaza alaptarea! Super!
    Fain filmulet!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lore, si mie mi-a placut.
    Mamele care apar sunt frumoase si alapteaza in public, pe iarba in parc, in autobuz, dar si acasa.
    Pe cand si la noi o asa promovare?

    RăspundețiȘtergere
  3. la noi o sa dureze mult si bine pana se va promova alaptarea!!!! eu am reusit sa alaptez exclusiv sase luni si asta numai datorita faptului ca am nascut in londra unde se promoveaza alaptatul din plin, e o chestie de mentalitate si de primele indrumari care le primesti in spital .Pt ca daca eram aici nu cred ca as fi reusit deoarece aici e moda la 3 4 luni sa infunzi copilul cu mancare iar daca nu ii dai toti zic ca infometezi copilul si e presiunea din partea familiei.am trecut si eu prin momente grele la inceput dar am fost hotarata si am reusit sa trec peste ele cu ajutorul asistentelor de acolo. Conteaza foarte mult informarea si facilitatile oferite in general de multe farmacii care au spatii special amenajate pt alaptare . faceti un lucru excelent pt mame si bebelusii lor felicitari tineti-o tot asa !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere