marți, 3 noiembrie 2009

Grup de sprijin pentru alăptare - ediţia a 3 a

A trecut şi a 3 a ediţie a grupului de sprijin pentru alăptare. Cum a fost? Hmmmm.........animată! Bebeluşi, mămici, tătici, educatori Lamaze, moaşă, viitori consilieri în alăptare au fost prezenţi într-o sală pusă la dispoziţie prin intermediul Biancăi B.
Deci, Bianca (cu părul în multe culori) mulţumim din suflet pentru primire, găzduire, ospitalitate!
Subiectele abordate au fost diverse: de la cele legate de naşterea naturală până la cele referitoare la înţărcarea naturală.
Pe viitor ne dorim să fie prezente mai multe viitoare mămici, proaspete mămici sau mămici cu diverse probleme în alăptare.
Sondajul referitor la utilitatea unui grup de sprijin în alăptare a ieşit pozitiv, au votat 26 de persoane, dintre care 23(89%) au optat pentru DA, iar 3 pentru NU STIU (11%). Îi rog pe cei care au votat opţiunea NU STIU să încerce, pe cât posibil şi dacă doresc, să fie prezenţi la următoarea ediţie a grupului de sprijin în alăptare pentru edificare.



Poate pozele vă conving să participaţi:















Alte impresii aici:http://dana.webmyc.com/2009/11/am-fost-la-grup/

3 comentarii:

  1. Dar grup de sustinere pentru mamele care intarca aveti? As avea mare nevoie de sprijin. Vreau sa alaptez din nou!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Zestrea Ilincai, imi poti scrie pe mail ce te framanta si poate gasim solutii!Sau aici.
    Mesajul tau transmite o contradictie.......mama care intarca/mama care vrea sa alapteze.(?)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim5/11/09

    Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Pentru urmatorul grup imi doresc sa fim mai mult. Mi-ar placea sa alegem o tema din acest subiect vast, care sa reprezinte punctul de plecare al discutiei. Felicitari pentru perseverenta!

    RăspundețiȘtergere