sâmbătă, 22 mai 2010

Grup de sprijin pentru alăptare - ediţia a 5 a

"A fost odată....

… un împărat mare şi o împărăteasă, amândoi tineri şi frumoşi, şi voind să aibă copii luară nişte leacuri de la un unchiaş. Peste câteva zile împărăteasa s-a simţit grea.
Mai-nainte însă de a veni ceasul naşterii, copilul se puse pe un plâns, de n-a putut nici un vraci să-l împace. Atunci împăratul a început să-i făgăduiască toate bunurile din lume, dar nici aşa n-a fost cu putinţă să-l facă să înceteze.
- Taci, dragul tatei, zicea împăratul, că ţi-oi da împărăţia cutare sau cutare; taci, fiule, că ţi-oi da de soţie pe cutare sau cutare fată de împărat şi alte multe d-alte astea; în sfârşit, dacă văzu şi văzu că nu tace, îi mai zise: taci, fătul meu, că ţi-oi da Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte…
Atunci copilul începu să plângă şi mai tare!
În sfârşit, zise împărăteasa:
- Taci, dragul mamei, că ţi-oi da.....lapte de-al meu exclusiv în primele şase luni şi apoi în continuare la cerere până la doi ani, cel puţin. Atunci copilul tăcu şi se născu; iar slujitorii deteră în tobe şi în surle, iar în toată împărăţia se ţinu veselie mare o săptămână întreagă.”


Dacă ar putea, toţi bebeluşii ar cere acelaşi lucru....de fiecare dată!

Pe 5 iunie 2010 vom spune împreună cele mai frumoase poveşti de la....sânul mamei.
Poveşti cu zâne foarte bune şi izvoare cu “apa” cea vie. Între timp, negustori iscusiţi şi meşteşugari de seamă vor umple desaga cu obiecte ieşite din mâinile lor dintre cele mai alese.

Avantajele alăptării nu sunt basme! Veniţi să le depănăm de-a fir a păr la Grupul de sprijin pentru alăptare, organizat de Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare, "Mami, alăptează-mă!" şi "Poartă-mă!" (www.sling.ro) în data de 5 iunie 2010, începând cu ora 17, în Parcul Izvor, Bucureşti.

7 comentarii:

  1. Anonim24/5/10

    Buna, este foarte dragut blogul. Eu nu sunt inca mamica, dar sunt de acord cu ideea de baza a acestui blog. Sper ca in curand sa mi se implineasca acest vis. Daca esti de acord as fi interesata de un schimb de link. Blogul meu este:http://decoloratpentrucopii.blogspot.com/
    nume: De Colorat

    Eu am adaugat deja acest blog in lista mea de Recomandari.
    Mult succes in tot ceea ce faci,
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  2. @Laura, succes cu blogul.
    E bun si pentru gradinite.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,

    sunt gravida in 36 de saptamani si-mi doresc tare mult sa ajung la intalnire. pana la ce ora va tine? nu cred ca pot veni de la 17.00, dar sper sa reusesc sa ajung pana la ora 18.00. imi poti da, te rog, un punct de reper pentru locul intalnirii? parcul izvor nu e foarte mare, dar pentru mine este de-a dreptul urias la cum ma misc :) multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Didinuska, ma bucur ca te intereseaza sa vii.
    Inca nu stiu in ce loc al parcului, vedem cand ajungem.
    Incepe la 17, dar nu e musai sa fii punctuala, cand se poate. Tine pana pleaca ultima mamica! Adica stam cat ne face placere.
    Numai sa nu ploua!
    Iti las nr meu de tel pt orice eventualitate 0722509939.

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept sa va gasesc. Si ma bucur ca se tine dupa masa, ca la cum dormim noi pana la 12...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zoozie, citeste si postarea noua. Noteaza si nr meu de tel. si in caz de ceva suna-ma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Mi-a placut f mult intalnirea de ieri, din parcul Izvor. Am aflat lucruri noi (multumesc Roxana!) si sunt mai increzatoare in mine si in laptele meu :)
    De-abia astept urmatoarea intalnire!
    Cu drag,
    Catalina (mami de Miruna)

    RăspundețiȘtergere