joi, 2 septembrie 2010

“Marea provocare a alăptării”, 2010 - Invitaţie de participare

Alăturaţi-vă pentru a sărbători alăptarea printr-o “competiţie” distractivă unde fiecare copil va “câştiga” deoarece este alăptat!

Unde?


Quintessence Foundation din Canada organizează “Quintessence Breastfeeding Challenge 2010”. Acest eveniment este o provocare mondială pentru fiecare zonă (provincie, stat, teritoriu, judeţ samd) - care are cei mai mulţi copii alăptaţi în acelaşi timp la o oră prestabilită.

În Bucuresti, evenimentul va aduna participanţii în parcul Izvor. Dacă există doritori să organizeze acest eveniment şi în alte zone ale României vă rog să mă contactaţi pe mail – laptematern@yahoo.com - pentru a vedea cum procedăm cu înregistrarea oficială.

Dacă cunoaşteşi un loc acoperit (ca o măsură împotriva intemperiilor vremii) în care să desfăşurăm această acţiune şi care să nu perceapă nici o taxă, vă rog să lăsaţi un comentariu la acest post sau să-mi scrieţi pe e-mail.


Când?

2 octombrie 2010

De ce?

Pentru a sărbători alăptarea şi donarea de lapte matern. Pentru a promova, proteja şi sprijini alăptarea. Este o şansă la educaţie şi sprijin printr-un mod social distractiv.

Locaţia

Orice spital, maternitate, cafenea, mall, casă samd

Număr de persoane

2+

Ora ataşării la sân

11 am, ora locală.


În 2009, Romania a participat la acest eveniment pentru prima oară cu doua locaţii: Bucureşti (locul 156 în competitie cu 7 bebeluşi alăptaţi simultan) şi Aurel Vlaicu (Hunedoara)(locul 196 cu 3 bebeluşi alăptaţi simultan) – ploaia şi frigul au determinat o participare scăzută, dar apreciată. La nivel mondial au participat 4766 de copii, în 246 de zone din 21 de ţări.

3 comentarii:

  1. Foarte buna ideea!
    La noi pe blog te asteapta un premiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa nu avem vremea de anul trecut...
    abia astept sa va revad.

    Raluca, mami de Stefan si Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra, iti multumesc pentru premiu. Poate voi avea timp sa-l primesc/descriu/arat si pe blog.
    @Raluca, am mari emotii! Sa fie vremea cum o vrea ea, numa' ploaie sa nu fie!
    A trecut deja 1 an......e incredibil!

    RăspundețiȘtergere