vineri, 8 octombrie 2010

Cum să alăptaţi şi să aveţi mâinile libere

Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

  1. Pot sa fiu carcotasa? :D

    Stii cat iubesc eu purtatul copilului insa, serios, de ce sa vrei sa il alaptezi cu mainile libere? Inteleg cand sunt cazuri deosebite, cand mama are 3 copii mici si aia doi mai mari au nevoie absoluta de ea. Dar asta e totusi o exceptie, nu regula, si nu cred ca ar trebui lasata impresia ca asta inseamna, de fapt, purtatul copiilor. Ca poti sa ai mainile libere si poti face orice, ba, mai mult, sa si alaptezi cu mainile libere :-S

    RăspundețiȘtergere
  2. @Diana, am postat exact ca o varianta pentru o mama care vrea sa alapteze si are altceva "arzator" de facut, nu ca o regula generala.
    Unele mame "se plang" ca stau 24 de ore din 24 de ore cu copilul la san - mai ales pe perioada puseelor de crestere (stii cum e cu limitele fiecareia! nu toate avem dispozitia necesara sa facem asta si atunci se pot cauta solutii...de genul acesteia - adica e de preferat cu mainile libere, copilul in wrap la san decat nervoasa ca nu mai faci fata si te intrebi cum drac' sa rezolvi situatia - ambivalenta care apare uneori!) si ar mai vrea sa faca si ....altceva.
    Da, exista si alte variante de a alapta si de a avea mainile libere, eu pe aceasta am ales sa o postez.
    Si de ce ma rog .....carcotasa? Io te iubesc si asa!
    Daca aveti alte idei, va rog, comentati-le.

    RăspundețiȘtergere