luni, 22 noiembrie 2010

Gata cu anonimatul pe acest blog

De azi, în urma numeroaselor comentarii care jignesc şi acuză mămicile care alăptează în cel mai extremist şi urât mod, am hotărât să nu mai permit publicarea comentariilor sub anonimat. Am constatat, încă odată, că marea majoritate a românilor sunt lipsiţi de educaţie în ceea ce priveşte alăptarea, cel mai natural şi normal mod de a hrăni un bebeluş.

10 comentarii:

  1. bravo, trebuie caci vad ca s-au inmultit oamenii de rau (ca antonim la oamenii de bine).

    RăspundețiȘtergere
  2. of , erau si multe mamici care comentau fara cont Google. Dar da, erau prea murdare comentariile anonime de la. postarea trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. zoozie dar sa-si ea un nickname ceva oare nu se poate? nu stiu zic si eu.
    am observat ca oricum era greu de delimitat cine si cum zicea, asta asa organizatoric :).

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt unele care nu sunt prea prietene cu calculatoarele deocamdata. Dar vor deveni, acum na :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Marea majoritate a romanilor sunt lipsiti de educatie nu doar in ceea ce priveste alaptarea ci in toate privintele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea eu cred ca nu e bine sa limitezi accesul la comentarii...eu una ma simt mandra ca mi-am alaptat fata pana la 1 an 11 luni 8 zile...ma doare undeva ca cineva ma jigneste ca alaptez fata, eu una ma gandesc la ceea ce e mai bine pentru ea!
    Cineva cand a aflat ca alaptez la un an jumatate m-a facut taranca, si i-am zis ca ar fi o adevarata onoare sa fiu taranca, atat eu cat si familia mea...si sotul meu este nascut si crescut la tara si nu este o rusine!
    Cat despre lipsa de educatie eu cred ca lipseste in multe domenii, iar noi nu avansam ca si popor caci ne plesneste bila in noi de grija vecinului, a colegului de servici, a oricui, sa vedem ce face...dar nu ne ingrijim de ceea ce facem noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai avem nevoie sa acceptam multe ca fiind normale... si alaptatul e unul dintre ele... Din pacate nu se poate defini decat prin lipsa de educatie... Unii sunt mai limitati, si numai ce stiu ei accepta ca fiind normal...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu unul nu aş cenzura mesajele anonime, ci mesajele mitocane, indiferent dacă sunt publicate de pe un cont anonim 'au ba. Le-aş şterge fără remuşcări. Şi aş introduce moderarea mesajelor, astfel încât jignirile să nu poată fi publicate defel.

    RăspundețiȘtergere
  9. hihihi, asta e o idee chiar buna, roxana.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Va multumesc!
    @Augustin, ca de obicei, ideile tale sunt binevenite si apreciate.
    Am sa mai ....."cujet"!

    RăspundețiȘtergere