miercuri, 18 mai 2011

Înțărcarea și alăptarea extinsă - Întâlnirea LLL, luna mai 2011


Într-o societate în care cele mai multe mame își înțarcă copiii înainte de vârsta de trei luni, gândul că o mamă continuă să-și alăpteze fiul sau fiica la o vârstă mai mare îi înspăimântă pe unii oameni.

În ciuda cercetărilor ample asupra înţărcării înainte de vreme ca un factor de risc pentru boli şi în ciuda recomandărilor organizaţiilor medicale internaţionale de a continua alăptarea pentru cel puţin 2 ani sau peste, foarte puține mame din România continuă să-și alăpteze copiii până la 2 ani și peste.


La Leche League București
vă invită, 27.05.2011, începând cu ora 17.30, să discutăm despre înțărcare, în strada Muzelor, nr.9 (în zona Piața Unirii, cu intrare din blvd. Națiunilor Unite), la sediul Asociației pentru Naștere Naturală și Alăptare .

Toate mamele care doresc să alăpteze sunt invitate să participe la întâlnirile La Leche League București.

Toate mamele sunt acceptate la întâlnirile LLL cu brațele deschise: mame de toate rasele și religiile, mame singure, mame care lucrează şi mame a cărei filozofie pe diverse aspecte ale îngrijirii şi educării copilului poate diferi de cea a organizației La Leche League.

Fiecare mamă este încurajată să ia din filozofia La Leche League ceea ce pare să-i fie de ajutor, ei și familiei.

Timpul ideal pentru a începe participarea la reuniunile LLL este încă din perioada sarcinii, deoarece informaţiile primite în avans se pot dovedi a fi vitale pentru o mamă atunci când se naște copilul.

Înscrieri pe e-mail: laptematern@yahoo.com sau la telefon 0722509939.

3 comentarii:

  1. O, trebuie neaparat sa o aduc si pe A., de data asta nu stiu cat o sa putem sta la prezentari printre tropaieli de toddleri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De data asta chiar venim!

    RăspundețiȘtergere