marți, 21 iunie 2011

Postarea "Mami, alăptează-mă!", luna iunie 2011 - Alăptarea în vacanță

Cum blogosfera mămicească a postat multe articole interesante despre alăptare, m-am gândit că ar prinde bine multor mămici să citească lunar experienţele, gândurile, ideile altor mămici referitoare la alăptare.

Începând cu luna ianuarie 2011 am deschis seria de postări blogosferice "Mami, alăptează-mă!" (cine cunoaşte "Carnival of breastfeeding" de pe alte plaiuri blogosferice, ştie cam despre ce este vorba). Fiecare lună a anului va beneficia de o temă/un subiect/o idee/un topic despre alăptare, iar în ultima zi a lunii va fi postată pe blogul personal, apoi va avea legătură cu link, aici, pe primul blog dedicat alăptării din România.

Doresc să afle cât mai multe persoane despre adevăratele provocări ale alăptării, despre experienţele proprii, pentru că uneori ştim teoria, dar nu o putem aplica sau este contrazisă de părerile binevoitoare ale celor din jur.
Vor fi acceptate postările care sunt scrise corect gramatical şi ating subiectul propus lunar.

Sunt bineveniţi şi sponsori, doar acei care nu încalcă Codul internaţional de marketing al substitutelor de lapte matern pentru a aprecia cea mai cea postare.

Subiectul lunii iunie 2011 se va referi la vacanță. Vă rog să postați o fotografie în care alăptați pe plajă, în vârf de munte, în barcă, în telescaun, pe iarbă samd - orice ar presupune o locație de vacanță. Dacă aveți și o poveste frumoasă despre Alăptarea în vacanță vom fi nerăbdători să o citim.
Așteptăm postările în ziua de 30 iunie 2011, iar cea mai votată va fi premiată cu o loțiune de corp solidă - Lia, delicii pentru piele.
Spor la postat!

7 comentarii:

 1. Ioi, tema asta-mi place! E despre calatorit, deci a mea e :)), totu-i sa nu uit sa si termin postarea si sa-ti dau link :P

  RăspundețiȘtergere
 2. cu emotie, sparg eu gheata http://dezordineacuvintelor.blogspot.com/2011/06/alaptarea-in-vacanta-in-public.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Iuhuuu, pe ultima suta de metri, am venit sa-i tin companie Monicai! http://alexcreste.blogspot.com/2011/06/alaptarea-in-vacanta.html

  Ralu', hai cu postarea, nu uita! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. http://bogdanasblog.blogspot.com/2011/06/lapte-cu-gust-de-vacanta.html gata si eu!

  RăspundețiȘtergere
 5. In ultimele minute ma inscriu si eu http://adelle.ro/alaptarea-in-vacanta/ :)

  RăspundețiȘtergere
 6. hop tzop si eu... http://dana.webmyc.com/2011/06/alaptarea-in-vacanta/#content - mi-am dat seama ca am prea putine poze cu aceste momente frumoase...data viitoare o sa fac mai multe :)

  RăspundețiȘtergere