sâmbătă, 21 aprilie 2012

Întâlnirea La Leche League Bucuresti, aprilie 2012 - De la mamă la mamă


Sprijinul de la mamă la mamă reprezintă sufletul La Leche League. Nici o carte dedicată alăptării nu poate egala discuțiile dintre mamele cu experiență în alăptare și faptul că bebelușii lor sunt fericiți.

La întâlnirile La Leche League mamele găsesc o sursă continuă de informație, inspirație și sprijin.

Următoarea întâlnire La Leche League - "De la mamă la mamă" se va desfășura în data de 28 aprilie 2012, între orele 16.30 și 18.30, la sediul Asociației pentru naștere naturală și alăptare, strada Muzelor nr.9

Diana Mateescu ne va explica despre Codul international de marketing al substitutelor de lapte matern și despre cum l-a monitorizat, ani la rând, raportând la International Baby Food Action Network, pe scurt IBFAN, unele încălcări ale lui.

Dacă doriți să aduceți ambalaje de lapte formulă, borcane de mâncare pentru copii, ambalaje de la cerealele pentru copii samd pentru a le preda monitorilor Codului ați face un mare serviciu.

Pentru mai multe informații referitoare la întâlnire sau despre locul în care se desfășoară, vă rog să sunați la telefon 0722509939, Rox sau să scrieți la e-mail laptematern@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu