luni, 22 octombrie 2012

Intalnirea La Leche League Bucuresti, octombrie 2012

La Leche League este o organizatie internatională, non-profit, non-religioasa dedicata furnizarii de educatie, informare, sprijin, incurajare femeilor care doresc sa alapteze. Acreditate de La Leche League International, consultantele voluntare au experienta in alaptare si sunt familiarizate cu cercetarea curenta in toate aspectele legate de alaptare.


La Leche League Bucuresti ofera sprijin de la mama la mama la reuniunile grupului de sprijin, iar consultantele voluntare sunt disponibile pentru a oferi informatii legate de alaptare si sprijin prin telefon si e-mail.

Toate femeile interesate de alaptare sunt binevenite sa participe la reuniuni sau sa contacteze consultantele voluntare.

La intalnirile La Leche League oferim informatii despre alaptare, precum si incurajare si sprijin de la mama la mama. Sa invatam de la alte mame care si-au alaptat copiii lor poate fi de ajutor si linistitor. Intalnirile acopera o serie de subiecte de discutie legate de toate aspectele alaptarii, iar mamele sunt incurajate sa puna intrebari si sa vorbeasca despre preocuparile lor, precum si despre beneficiile si bucuriile alaptarii. Deoarece La Leche League recunoaste importanta apropierii mama-copil, copiii sunt bineveniti la toate reuniuni.

Urmatoarea intalnire va avea loc vineri, 26 octombrie 2012, incepand cu ora 18, in sediul Naste cum simti si Poarta-ma!, din strada Episcop Chesarie nr. 6.

Vom discuta tot felul de subiecte legate de alaptare: de la motive care ne fac sa consideram alaptarea ca fiind importanta pentru sanatate, la viața de familie cu un copil nou, la sfaturi practice, la nutritie, intarcare si altele. Veniti cu intrebarile si preocuparile dvs., cu bucuriile si provocarile prin care ati trecut sau veniti doar sa ne ascultati.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu