sâmbătă, 6 aprilie 2013

Avantajele alăptării - Intâlnirea La Leche League Bucureşti - aprilie 2013

Si pentru că în luna martie 2013 nu am beneficiat de  întalnirea LLL din motive personale bine  întemeiate, am amânat subiectul "Avantajele alăptării" pentru luna aprilie 2013.

Aşa că, dacă  aveţi chef să vizitaţi Casuta din Chesarie  într-o vineri după-amiază, să  tot fie a 19 a zi a lunii aprilie, începând cu ora 17.30, şi să  dezvaluiţi ce avantaje aţi avut/aveţi de pe urma  alăptării vă aşteptăm cu drag.

La Leche League este o organizaţie non-profit formată din voluntari, fără interese politice sau religioase, specializată în furnizarea de informaţii, de încurajare şi sprijin în alăptare pentru mame (sau viitoare mame) şi pentru angajaţii din domeniul pediatriei.

Fiecare consultantă La Leche League este o mamă voluntară cu experienţă personală în alăptare, care are o pregatire în ce priveşte conduita alăptării, fiziologia lactaţiei şi în comunicare, care oferă sprijin altor mame cu dificultăţi în alăptare. Consultanta este la curent cu cele mai noi informaţii despre cercetările privind alăptarea datorită educaţiei continue ce se desfăşoară în cadrul organizaţiei. Ea oferă sugestii practice şi sprijin emoţional mamelor care participă la reuniunile de mămici sau altora care îi solicită ajutorul, la telefon și prin e-mail.


La Leche League RomaniaUn comentariu: