duminică, 23 iunie 2013

Nutritie si intarcare - intalnirea La Leche League Bucuresti, iunie 2013

Mamele care alapteaza au nevoie de informatie pertinenta și de incurajare. In ziua de azi, alaptarea poate fi o experienta de una singura sau poate deveni cel mai profund lucru pe care il vei face vreodata. Tu decizi! Studiile au aratat ca reusita multor mame este sporită de sprijinul pe care il primesc la intalnirea La Leche League. Este o intalnire ocazionala unde mama si copilul sunt bineveniti. Femeile gravide se vor bucura de subiectele abordate, astfel incat acestea vor putea imbunatati sanatatea viitorului copil.

Vineri, 28 iunie 2013, incepand cu ora 18.30, vom dezbate subiectul Nutritie si intarcare, in parcul Izvor, pe partea cu Facultatea de Biologie, langa terenul de fotbal si locul de joaca. Pentru mai multe amanunte sunati la Rox Dudus - 0722509939. 
Cand si cum incepe diversificarea? Care sunt alimentele sanatoase la varsta diversificarii? Cum pot fi imbunatatite obiceiurile alimentare ale familiei? Trebuie sa aiba loc intarcarea la 2 ani? Exista avantaje ale alaptarii si dupa 2 ani? Sunt intrebari la care vom incerca sa raspundem prin impartasirea propriei experiente, din dovezi stiintifice samd.

Va asteptam cu mult drag!  Un comentariu: