luni, 30 septembrie 2013

Marea provocare a alăptării, 2013

Alăturaţi-vă nouă pentru a sărbători alăptarea printr-o “competiţie” distractivă unde fiecare copil va “câştiga” deoarece va fi alăptat!

Unde?

Quintessence Foundation din Canada organizează “Quintessence Breastfeeding Challenge 2013”. Acest eveniment este o provocare mondială pentru fiecare zonă (provincie, stat, teritoriu, oraş, judeţ şamd) - care are cei mai mulţi copii alăptaţi  în acelaşi timp la o oră prestabilită.

În Bucureşti, evenimentul va aduna participanţii în Calea Moşilor nr. 135, etaj 6, apt.12, interfon 012 (la intersecţia Calea Moşilor cu Carol - primul bloc pe partea stângă, scara de lângă bijuterie/amanet, în staţia de autobuz) între orele 10.30-11.30 (cu marea rugăminte de a nu depăşi intervalul orar deoarece atât ne este permis în spaţiu!!!). Dacă există doritori să organizeze acest eveniment şi în alte zone ale României sunt liberi să o facă.

Când?

5 octombrie 2013

De ce?

Pentru a sărbători alăptarea şi donarea de lapte matern. Pentru a promova, proteja şi sprijini alăptarea. Este o şansă la educaţie şi sprijin printr-un mod social distractiv.

Locaţia

Orice spital, maternitate, cafenea, mall, casă, parc șamd

Număr de persoane

2+

Ora ataşării copiilor la sân (dacă doresc!)

11 am, ora locală.


Vă aşteptăm cu drag!!!!!!!

3 comentarii: