miercuri, 22 ianuarie 2014

La (a treia) aniversare

Si timpul continua sa treaca! !!!

Cunosc importanta timpului dedicat copilului alaptat si doresc sa transmit un mare «Multumesc!!!» acelora dintre voi care si-au facut timp sa vorbeasca despre experienta in alaptare de-a lungul anului si care au oferit diverse sugestii in a sustine alaptarea. Sper ca, impreuna, si pe viitor sa oferim sustinerea si informatia necesare unei alaptari de succes si prelungite!

Ca si organizatie locala, LLL a trecut prin multe dificultati financiare, dar unicul ajutor venit din partea doritorilor si binevoitorilor a reusit sa le reduca.

Cred ca putem invata de la fiecare si putem realiza ca LLL sa creasca frumos intr-o tara in care alaptarea este promovata putin spre deloc si nu prezinta un interes major.

LLL Bucuresti mizeaza pe strategia de a ajuta la raspindirea informatiei pertinente deoarece considera ca alaptarea este normala si importanta pentru sanatatea mamei si a copilului. Suntem constiente ca in aceasta strategie un rol important, principal si major il au viitoarele mame si mamele.

Va asteptam, sambata, 25 ianuarie 2014, intre orele 10.30 si 12.00, in sediul Pronatalita pentru a aniversa 3 ani de activitate La Leche League Bucuresti. Alaturi de noi vor fi cei de la editura Litera care vor darui carti celor prezenti.

3 comentarii: