marți, 4 august 2015

"Puterea parintilor SUCCESUL copilului tau depinde de tine" - CONCURS

Cartea “Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine” este mai mult decat o carte, este un proiect amplu, bogat in informații, plin de exemple practice si solutii la cele mai arzatoare intrebari ale parintilor. Adriana Mitu, autoarea cartii, face ce face cu multa pasiune construind lucruri extraordinare. Ea ofera cartea ca premiu la concursul urmator.

Pentru a o castiga e nevoie sa lasati un comentariu referitor la alaptare: ce inseamna pentru voi sau ce beneficii ati experimentat sau cum critica cei din jur alaptarea sau de ce nu am alaptat sau de ce nu vreau sa alaptez sau am intarcat natural...........orice va vine in minte intr-un moment despre alaptare!

Random va hotara catre cine va merge cartea.

Interesante sunt interviurile cu cele 24 de persoane: psihologi, terapeuți, coach, traineri din domeniul parentajului, actrițe, mame, profesori, autori de carte, cum ar fi Urania Cremene, Otilia Mantelers, Ioana Ginghina, Dana Nalbaru samd.

Va doresc succes!

LE. Random a hotarat: comentariul al 7 lea (excludem cele care sunt de 2 ori) a castigat cartea!!!

Alina, te rog sa imi scrii la adresa laptematern@yahoo.com pentru a intra in posesia cartii.

26 de comentarii:

  1. alaptarea inseamna hrana pentru bebe; la un an si 3 luni refuza multe mancaruri dar lapticul nu-l refuza

    RăspundețiȘtergere
  2. Alaptarea inseamna dragoste curata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alaptarea e salvarea noastră. Alăptez de 5 ani si jumătate, intre timp primul copil s-a autointarcat, așa ca acum ii alăptez pe cei doi mai mici. Alaptarea a contribuit la o relație faina între copii, mi-a dat mie siguranța ca cel puțin in primii ani pot să le asigur cea mai curata hrana si nu in ultimul rand sănătatea mea s-a îmbunătățit mult datorita atenției pentru calitatea hranei mele. Sa mai zic ca am slăbit după fiecare sarcină, in mai puțin de un an am ajuns înapoi la kg de dinainte de sarcină fără cură de slăbire? Alăptarea e iubire <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Alaptarea e salvarea noastră. Alăptez de 5 ani si jumătate, intre timp primul copil s-a autointarcat, așa ca acum ii alăptez pe cei doi mai mici. Alaptarea a contribuit la o relație faina între copii, mi-a dat mie siguranța ca cel puțin in primii ani pot să le asigur cea mai curata hrana si nu in ultimul rand sănătatea mea s-a îmbunătățit mult datorita atenției pentru calitatea hranei mele. Sa mai zic ca am slăbit după fiecare sarcină, in mai puțin de un an am ajuns înapoi la kg de dinainte de sarcină fără cură de slăbire? Alăptarea e iubire <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Alaptarea e momentul nostru,doar al nostru,cand nimic nu mai conteaza, e clipa noastra de iubire, de apropiere, de conectare. <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Desi pentru mine este un drum destul de greu, alaptarea il face pe copilul meu linistit si fericit si pentru asta merita sa merg mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alaptarea inseamna papa, dragoste si joaca :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Alaptarea inseamna pe langa lapte si dragoste , joaca.
    M-a ajutat mult sa o alaptez, mai ales in deplasari .. Orice disconfort avea, sanul o linistea si o linisteste. Desi, avem un an si doua luni continuam cu alaptarea.
    Cu ajutorul alaptarii am reusit sa slabesc. Un beneficiu si pt mama!

    RăspundețiȘtergere
  9. alaptarea inseamna in primul rand pentru mine conectare intre mine si puii mei de om...ii simt aproape si sunt aproape de ei la bine si la greu...sunt 4 ani si 5 luni de cand am deschis acest drum minunat si multumesc Divinitatii si ingerasilor pentru experienta de mama

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi il numim "lapticul magic" ;) Nu e doar hrana ci e si dragoste pura, atasament, alint, alinare, o legatura puternica si magica intre mine si puiutul meu. Alaptez de 1 an si ne merge tare bine :-D

    RăspundețiȘtergere
  11. Alăptez exclusiv din primul moment din viata copilului meu. Sentimentul pe care îl trăiesc de fiecare dată când alăptez (fără excepție) este acela de IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alaptarea pentru fiul meu de 15 luni este in continuare cel mai bun lucru pe care il fac pentru el, sunt mandra ca alaptez oriunde, orisicum, fara jena sau rusine. Bebe al meu trebuie sa suga daca asa vrea el. Am primit multe critici si multe persoane mi-au zis ca e mare sa nu il mai alaptez dar eu continui Andronache Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  13. Cand bebe papa la san este momentul nostru in care nimic si nimeni nu ne poate deranja. Nimic nu egaleaza privirea lui atunci cand suge, ochisorii plini de veselie! Mamici alaptati cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe mine alaptarea m-a salvat mereu cand trebuia sa adoarma, in timpul eruptiilor dentare sau in timpul vreunui puseu de crestere mai 'nervos'. E momentul nostru frumos, de apropiere, si plin de afectiune!

    RăspundețiȘtergere
  15. Desi uneori imi e greu sa alaptez pentru ca trebuie sa fiu non stop la 30 de minute de casa ... nu pot sa compar cu nimic sentimentul pe care-l am atunci cand stiu ca bebe are parte de cea mai buna si completa hrana pentru dezvoltarea lui armonioasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. A alapta= a transmite pe langa substante nutritive si anticorpi copilului etc presupune a primi o imensa bucurie stiind ca esti cea mai importanta persoana din lume pentru copilul tau.

    RăspundețiȘtergere
  17. Alăptarea este mana dată de Dumnezeu gratis, să o apreciem cum se cuvine.
    Și dacă nu erau persoane ca tine, Rox, nu aș fi trăit o înțărcare naturală. Ești o binecuvântare!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru mine alaptarea inseamna o legatura impenetrabila cu bebelusul meu. Love breastfeeding!

    RăspundețiȘtergere
  19. A alapta este greu la inceput, probabil si pe parcurs, dar sunt sigura ca merita efortul, ceea ce imi da puterea sa continui si sa trec peste partea mai putin usoara (trezitul noaptea, mameloane iritate etc.); este primul gest de iubire neconditionata pe care mama il poate face pentru puiul ei, este startul lui in viata. Mult succes si rabdare tuturor mamicilor care au ales aceasta optiune!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru mine alăptarea a fost singura alternativă. Cu timpul mi-am descoperit feminitatea, lucruri despre mine pe care nu le-aş fi visat vreodată şi dacă nu aveam copii şi nu alăptam aş fi simţit un mare gol. Şi deşi nu-mi e mereu uşor, mi-am regândit viaţa să le fiu alături şi lor, să îi înţarc când vor ei. Natura umană revelată prin alăptare este uimitoare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ațăt pentru mine cât și pentru bebe, -1 an ai 11 luni, alăptatul înseamnă Minune! Dragoste Multă, relaxare, alint și multe alte sentimente de nedecis.

    RăspundețiȘtergere
  24. Alina, unde iti trimit cartea?

    RăspundețiȘtergere
  25. Am încercat mai mult să fac relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit de mine. Eram confuz și nu știam ce să fac din nou, mai degrabă am luat legătura cu Dr. DAWN. El a făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine, Acum suntem foarte fericiți cu noi înșine. Dr DAWN l-a făcut să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt, acest bărbat este pentru REAL și pentru bine. De asemenea, el vă poate ajuta să vă remediați relația ruptă. Contactați-l pe Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere