vineri, 8 mai 2009

One million campaign

Aproximativ 10 de milioane de copii mor în fiecare an în lume, înainte de a ajunge la a cincea zi de viaţă. Aceasta înseamnă peste 27.000 de copii pe zi sau peste 1100 de copii pe oră. Dintre aceştia, peste o treime - mai mult de 450 - au mai puţin de o lună. Dovezile ştiinţifice arată că alăptarea poate salva mii de copii.

Din păcate, nici măcar jumătate din femeile din lume nu pot alăpta adecvat. 135 milioane de copii se nasc în fiecare an. Doar 64 de milioane de femei pot iniţia alăptarea la timp. Doar 48 de milioane de femei pot alăpta timp de şase luni.
ONE MILLION CAMPAIGN susţine femeile să alăpteze şi vă oferă şansa de a vă face auzită vocea pentru a sprijini femeile să alăpteze. Semnaţi petitia !

ONE MILLION CAMPAIGN este parte integrantă din"Initiativa globală de a alăpta copii pentru supravietuire”(gBICS) în parteneriat cu Norad şi "Propunerea globală pentru o acţiune coordonată de IBFAN&WABA: Protejarea, promovarea şi susţinerea alăptării pentru apărarea drepturilor omului şi egalitatea între sexe” în parteneriat cu Sida. Obiectivul este de a mobiliza opinia publică, prin intermediul a un milion de semnături, pentru a sprijini femeile şi mamele.
Fii o parte din ONE MILLION CAMPAIGN postând poze sau filme care sprijină alăptarea!Poţi deveni parte vitală din Valul schimbării.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu