sâmbătă, 6 august 2011

Cele mai bune lucruri din viață sunt gratis și chiar sub nasul tău!

Hands Across Romania vă invită duminică, 07.08.2011, începând cu ora 17, în AFI Mall Cotroceni, la etaj, în zona specială pentru copii, la evenimentul "Vorbește-mi despre alăptare!" pentru a sărbători Săptămâna Mondială a Alăptării.


"Un copil alăptat se va dezvolta mai bine psihic şi intelectual, iar coeficientul lui de inteligenţă poate fi mai mare chiar cu 8 puncte. Aceste puncte pot reprezenta diferenţa dintre un intelect normal şi unul deficitar.
Alăptarea foloseşte o medie de 50...0 de calorii pe zi şi ajută mama să piardă kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

Compoziţia laptelui se schimbă în funcţie de durata alăptării la fiecare “masă”.

Adulţii care au fost alăptaţi au tesiunea arterială şi colesterolul la un nivel mai scăzut şi riscuri mai reduse de obezitate şi diabet de tip 2.

Vă așteptăm la o întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”.

Săptămâna Mondială a Alăptării este săptămâna în care, toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri, sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta este importantă!

Un comentariu:

  1. ce ma oftic ca nu pot participa. poate pe viitor se vor face actiuni similare si in alte judete.

    RăspundețiȘtergere