sâmbătă, 20 august 2011

Întâlnirea lunii august 2011 - La Leche League București


La Leche League consideră alăptarea ca oferind cel mai bun start posibil pentru bebeluș în viață şi ajută la dezvoltarea și aprofundarea relaţiei dintre o mamă şi copilul ei.

Consultanta LLL a fost acreditată de către La Leche League International şi este calificată să răspundă la întrebările mamei despre pregătirea în alăptare și tehnicile specifice, precum şi să ofere sprijin și informație de bază.

"Dorința noastră este ca fiecare femeie, de oriunde, care vrea să alăpteze, să beneficieze de informaţii şi sprijinul de care are nevoie pentru a face acest lucru. Da, alăptarea este simplă şi firească, un mod minunat pentru a hrăni o viaţă nouă." - citat din cartea de bază a organizației: "Womanly Art of Breastfeeding".

Pentru sprijin, încurajare sau răspunsuri la întrebările dvs. despre alăptare puteți apela oricând la consultanta La Leche League.

Serviciile disponibile includ întâlniri informaționale lunare, cărți despre creșterea copiilor, testare de "purtătoare" (www.sling.ro) și ajutor 24 de ore din 24 prin intermediul telefonului și e-mail-ului. Mamele și copiii lor sunt așteptați la întâlnire.

O nouă întâlnire va avea loc în data de 26 august 2011, vineri, ora 18.30, parcul Izvor (pe partea paralelă cu Facultatea de Biologie, lângă locul de joacă, pe iarbă - cu rugămintea de a fi pregătite cu cele necesare pentru a sta pe iarbă).

Pentru mai multe informații despre întâlnire sunați la Rox - 0722509939 sau scrieți pe adresa laptematern@yahoo.com.

Vă mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu