sâmbătă, 10 septembrie 2011

Marea provocare a alăptării - octombrie, 2011

Image and video hosting by TinyPic

Provocarea globală anuală de a alăpta în public se apropie. În multe locaţii din America de Nord şi din jurul lumii, mame care alăptează se vor reuni în data de 1 octombrie 2011 pentru a-şi alăpta copiii în acelaşi timp, simultan. Astfel se sărbatoreşte, se promovează, se protejează alăptarea şi se sprijină femeile care alăptează. Reprezintă o şansă pentru educaţie şi sprijin reciproc într-un mediu social. Este o modalitate de a demonstra dreptul mamelor de a-şi alăpta copiii oriunde, oricând.

Alăturaţi-vă inițiativei de a celebra alăptarea printr-o competiţie distractivă unde fiecare copil va fi câştigător pentru că este alăptat!

Evenimentul "Quintessence Breastfeeding Challenge" este o provocare distractivă care poate avea loc în orice zonă geografică.
A început în anul 2001 când 851 bebeluşi au fost alăptaţi simultan în 26 de locaţii din Canada.

Anul acesta se aşteaptă o creştere semnificativă a copiilor alăptaţi simultan. Fotografii din diferite părţi ale lumii cu mame şi copii participanţi la alăptarea în public puteţi vedea aici:

http://picasaweb.google.com/babyfriendly05/BreastfeedingChallenge2008?authkey=JU3Zqh_m0pg#

și aici:

http://www.babyfriendly.ca/gallery/


“Mami, alăptează-mă!”, aduce acest eveniment şi în Bucureşti pentru a 3 a oară.

Vă invit, în data de 1 octombrie 2011, să ne întâlnim pentru ca la ora 11 fix să începeți ataşarea copiilor la sân, dacă doresc, pentru a promova alăptarea şi a o susţine alături de alte mii de mame de pe tot globul.


"Marea provocare a alăptării"
, eveniment organizat la nivel mondial, va avea loc în București, începând cu ora 10.30, pentru că este necesară şi o înregistrare a participanţilor. Locația va fi anunțată ulterior, din motive de vreme (dacă se va anunța frumoasă atunci vom stabili Parcul Izvor ca loc de întâlnire, dacă se va anunța ploioasă și friguroasă atunci vom căuta un loc călduros!). Copiii doritori vor fi ataşaţi la sân începând cu ora 11.00.

Dacă doriţi să organizaţi evenimentul şi în alte zone din ţară (acasă, într-un parc, în mall șamd) este necesar să va faceți cont şi să înregistraţi locaţia pe site-ul http://www.babyfriendly.ca/challenge/login.aspx pentru a se aduna numărul de participanţi și locațiile pentru fiecare țară la sfârşitul acţiunii.

Eu voi înregistra Bucureşti cu o singură locaţie.

Vă aşteptăm indiferent dacă alăptaţi sau nu. Avem nevoie şi de .....suporteri!

7 comentarii:

  1. bravooo! Venim si noi: eu si Mihail in varsta de 11 luni (pe 2 octombrie)! Noi oricum, am stat atasati la san peste tot: in autobuz, metrou, pe strada, mergand, sezand, la terase, in restaurante, la mare, la munte.... :))
    Felicitari pentru initiativa si sprijinul pe care il oferiti mamicilor. Articolele din acest blog m-au ajutat foarte mult, iar Mihail este cel mai fericit pentru ca este in cotinuare alaptat. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus Brasovul pe harta, daca nu reusim sa ne strangem macar cateva, ne vedem in Bucuresti!

    http://www.babyfriendly.ca/challenge/challenge_site-details_1457.aspx

    RăspundețiȘtergere
  3. @Oana,cu precizarewa ca e pe 1 octombrie. Va asteptam cu drag! Ma bucur ca ai gasit o unealta utila acest blog!
    @Blueeyes, excelent!Succes!Sunt sigura ca veti reusi sa adunati multe mame!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Blueeys, cred ca e necesar sa schimbi "Join Date".Este 1 oct.2011.

    RăspundețiȘtergere
  5. am modificat la "Challenge time", sa fie 1 Oct. 2011. Join date se refera la data in care am adaugat noua locatie, ceea ce s-a intamplat in 12 Sept, deci cred ca e ok acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rox, eu o sa sustin evenimentul, cu mare drag, din Hong Kong!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am reusiiit! Am pus si eu Timisoara. Mai ramane doar sa ne strangem cat mai multe mamici.

    RăspundețiȘtergere