miercuri, 29 februarie 2012

Postarea "Mami, alapteaza-ma!", februarie 2012 - Puseul de crestere


Castigatoarea postarii "Mami, alapteaza-ma!", ianuarie 2012, a fost desemnata prin voturile cititorilor: Ionela, mami de Mihnea si Tudor. Felicitari!

Subiectul lunii februarie 2012 se refera la puseul de crestere ce are loc pentru o scurta perioada in care bebelusul creste cu o rata mai mare timp de cateva zile. Bebelusul poate deveni mai agitat la sanul matern, doreste mult mai des sa beneficieze de laptele matern, perioadele de somn sunt mai scurte si mai dese. In urma acestui puseu de crestere, multe mame nu au avut informatia necesara si au apelat la suplimentul de lapte praf pornind din start de la ideea ca "nu mai au lapte". Productia lactata se regleaza pe masura nevoii bebelusului prin alaptare la cerere.

Si pentru ca vremea este in incalzire, va invit sa cititi despre puseul de crestere si sa aveti parte de o primavara de poveste.

Ascultatoarea ne ofera propria reteta de crestere a copilului.

Codruta a trecut cu brio dintr-un puseu in altul...

Lectura placuta!

Primiti si invitatia de a vota postarea ce v-a placut!

Un comentariu:

  1. http://codrutabrustur.blogspot.com/2012/03/dintr-un-puseu-in-altul.html avem si noi o postare pe aceasta tema nu ne-am trezit la timp pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere