duminică, 18 martie 2012

Postarea "Mami, alapteaza-ma" - martie 2011 - Greva suptului


Subiectul postarii "Mami, alapteaza-ma" al lunii martie 2012 este "Greva suptului".

Aștept postările pe e-mail laptematern@yahoo.com până în data de 31 martie 2012, când vor fi publicate pe blog. Acestea vor fi votate de către cititorii blogului și câștigătoarea va primi un premiu de la Kiddy shop

Kiddy Shop este un magazin online creat de doua mamici pasionate de natural parenting si de cresterea sanatoasa a copilului. Astfel, au vrut sa aduca in magazin orice produse pe care le-au folosit si ele cu succes, impreuna cu copiii lor: wrapuri, slinguri, marsupii sanatoase, cosmetice organice, scutece textile refolosibile, jucarii creative din lemn, sutiene pentru alaptare, etc.

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere