duminică, 14 iulie 2013

Experiente in alaptare - Intalnirea La Leche League Bucuresti, iulie 2013

Mamele care alapteaza, mamele interesate de alaptare, gravidele si viitoarele mame sunt invitate sa participe la intalnirea lunara La Leche League Bucuresti, vineri, 19 iulie 2013, incepand cu ora 18.30, in  Parcul Izvor (pe partea paralela cu Facultatea de Biologie, langa terenul de fotbal si locul de joaca). Ca de obicei, bebelusii si copiii sunt bineveniti. Intalnirea are loc in aer liber, pe iarba, de aceea, va rugam, sa fiti pregatiti pentru astfel de conditii (patura pentru a sta pe iarba, spray/lotiune contra insectelor, crema pentru protectie solara, palarii, ochelari de soare, umbrela in caz de ploaie).

Subiectele intalnirii vor fi hotarate de mamele si viitoarele mame prezente. Participarea este gratuita. La Leche League accepta donatii in vederea furnizarii de informatii catre mamele interesate (carti, reviste, pliante, traduceri, bannere samd).Va multumim!



Consultantele La Leche League sunt mame cu experienta in alaptare de cel putin 9 luni, formate si acreditate de catre La Leche League International pentru a ajuta si sprijini mamele si viitoarele mame in toate aspectele legate de alaptare.Ele sunt disponibile la telefon sau prin e-mail ori de cate ori aveti intrebari si probleme despre alaptare. Pentru Bucuresti ne puteti contacta la numarul de telefon mobil 0722509939 si prin mesaje la e-mail laptematern@yahoo.com, consultanta LLL - Roxana Dudus.

3 comentarii:

  1. buna ziua asi avea si eu o intrebare eu sunt purtotore de HEPATITA B urmeaza sa nasc prin cezariana si asi vrea sa stiu si eu daca pot sa alaptez bebele dupa ce ai fac vacinu lui va vroggg asi dori un raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia, te rog sa-mi scrii la e-mail laptematern@yahoo.com.Merci

      Ștergere
  2. Va invitam sa va promovati evenimentele si pe www.blog.mamicamea.ro

    RăspundețiȘtergere