luni, 1 septembrie 2014

Intalnirea La Leche League, septembrie 2014 - Dificultati in alaptare


In trecut, multe mame au avut parte de sprijin in alaptare, deoarece mamele, bunicile și surorile alaptasera. Acum, multe dintre noi traiesc departe de familie si, cel mai probabil, nu au sprijin in alaptare. Alaptarea este naturala, dar poate fi si o arta care se invata. Prezenta la o intalnire LLL pentru a vedea alte mame care alapteaza poate ajuta mamele si femeile insarcinate sa treaca mai usora peste problemele in alaptare.

Va invit sa participati la intalnirea La Leche League pentru a impartasi experiente personale si recomandari practice referitoare la alaptare. Bebelusii si copiii, mamele, viitoarele mame si alte femei interesate de alaptare sunt binevenite intotdeauna la intalnirile noastre.

Speram ca atunci cand veniti la intalnirea LLL veti povesti din experienta voastra, veti aduce cu voi intrebari si veti intalni noi prieteni. Apoi, mergeti acasa si luati cu voi ce ganditi ca se potriveste familiei voastre si lasati restul deoparte. Cum toate familiile sunt diferite, ce poate fi valabil pentru o familie, poate nu e valabil pentru alta.

In timp ce consultanta LLL este instruita sa ofere informatii despre alaptare, mamele care participa la intalnire se sprijina reciproc dand fiecare alte informatii si recomandari cu privire la ce "a mers" pentru ele. Uneori, reuniunile pot fi linistite si reflexive pentru a sprijini o mama cu dificultati in alaptare. In alte momente acestea pot fi pline de viată si animate deoarece se discuta moduri de a reactiona la criticism sau ne gandim la modalitati de a gasi timp pentru noi si parteneri cand avem copii in casa!

Va astept, vineri, 5 septembrie 2014, incepand cu ora 18.00 in parcul Izvor. Daca vremea nu permite atunci intalnirea nu va avea loc. Am rugamintea de avea la voi cele necesare statului pe iarba (patura, scaunel samd), precum si cele necesare pentru protejarea de razele soarelui (crema solara, umbrela, palarii samd) si insecte.
MULTUMESC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu