luni, 16 martie 2015

Intalnirea La Leche League Bucuresti, martie 2015 - Un start bun in alaptare

Misiunea La Leche League Bucuresti este de a oferi sprijin, incurajare si educatie in domeniul alaptarii si de a promova o mai buna intelegere a alaptarii ca un element important in sanatatea copilului si a mamei.

Subiectul intalnirii La Leche League din luna martie 2015 va fi "Un start bun in alaptare". Reprezinta un subiect sensibil si mult controversat. Multe mame prezente la intalnirile trecute aduc in discutie subiecte legate de cum pornesc pe acest drum al alaptarii, cum vor lupta cu sistemul pentru a stopa oferirea de inlocuitori ai laptelui matern in primele ore dupa nastere, cum vor face fata ragadelor sau asa zisa "furiei laptelui".

Un start bun in alaptare reprezinta idealul pentru unele mame, uneori destul de dificil de atins sau chiar de neatins. Pe de alta parte, chiar daca startul este dificil, nu inseamna ca alaptarea nu se poate desfasura. Cu mult sprijin si ajutor din partea celor specializati provocarile alaptarii pot fi depasite.

Va astept, sambata, 21 martie 2015, intre orele 17 si 19, prin bunavointa Ramonei Rosu - careia ii multumesc din suflet pentru sustinere! - in sediul Pronatalita pentru a discuta despre alaptare.

Nu este nevoie de inscriere prealabila, ci doar de un "Reminder" in calendarul personal, pentru a nu intarzia la intalnire!

Va multumesc!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu