vineri, 17 aprilie 2015

Intalnirea La Leche League, aprilie 2015 - Depasirea dificultatilor in alaptare

Intalnirile lunare La Leche League Bucuresti reprezinta o oportunitate unica de a afla mai multe despre acest mod natural de hranire a bebelusului/copilului - alaptarea.

Am auzit experiente neplacute de la unele mame care au depus eforturi mari pentru a reusi sa aiba un start bun in alaptare inca din maternitate. Multe dintre probleme ar fi putut fi evitate sau reduse in prealabil prin detinerea informatiei corecte.

Cum voi fi capabila sa alaptez? Cum voi depasi angorjarea? Cum imi voi vindeca ranile mamelonare? Cum trecem peste greva suptului? De ce nu ia bebelusul in greutate? Ce pozitii de alaptare sa mai incerc? – sunt intrebari frecvente la intalnirea La Leche League.

Va astept cu multe alte intrebari si experiente despre alaptare, sambata, 25 aprilie 2015, intre orele 17.00 si 19.00, prin bunavointa Ramonei Rosu - careia ii multumesc din suflet pentru sustinere! - in sediul Pronatalita pentru a discuta despre alaptare.

Intalnirea La Leche League este perfecta pentru cei interesati de alaptare - gravide, proaspete mame. Daca deja alaptati, va rugam sa participati si sa impartasiti din experienta personala. Nu este nevoie de inscriere prealabila, ci doar de un "Reminder" in calendarul personal, pentru a nu intarzia la intalnire!

Va multumesc!

Un comentariu:

  1. As vrea sa stiu cand mai au loc astfel de intalniri anul acesta(2016) deoarece sunt foarte interesata.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere