joi, 28 mai 2009

Hristos s-a inaltat!

Ma gandeam "azi ce zi o fi?"
Odata trezita si pornita, cu sufletul la gura, sa iau blogurile din lista la rand sa le citesc repede, repejor, cat se face cafeaua, pana pleaca Serban la serviciu, cat copilul sta pe parchet absorbit de jucarii, descopar in lista un titlu care ma face sa dau un click pe el si sa vad despre ce e vorba: "Mami, alapteaza-ma!". Prima impresie: mi-a "sarit" sufletu', credeam ca mi-a imprumutat indemnul si ma gandeam numa' la critici (io' aia sperioasa!).
Dar a fost cea mai cea surpriza din ultima vreme! Si asa mi-a bucurat sufletul si mi-a luminat inca putin mintea!
E vorba despre blogul "In familie". Multumesc, Mirela!

Si ca toate sa fie frumoase pana la capat, dupa ce am venit din parc si copilul a adormit, descopar alt blog, citit zilnic, cu o postare al carui titlu suna asa: "Mami, alapteaza-ma!". Deja e prea mult pentru mine! Madimih multumesc!

Si, intre timp mi-am dat seama ca azi e o zi mare: Inaltarea Domnului!!
Si ce legatura are una cu alta? Poate nici una, dar asa imi voi aduce eu aminte ca in ziua asta Sfanta mi-am dat seama ca acest blog poate avea cat de cat o mica influenta si poate ajuta proaspetele mame, si nu numai, sa alapteze mult si bine.

3 comentarii:

  1. Rox, da' ce m-am bucurat eu cand am descoperit blogul tau. Multi pupici si imbratisari de la mine si Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rox, nu mai stiu exact ce anume m-a facut sa nu introduc formula in timpul unui puseu de crestere si sa mai astept. Ceva ce citisem sau pur si simplu intuiam, mi-a dat de inteles ca nu e anormala starea lui David din acea perioada. Apoi am gasit confirmarea in postarile tale. Si m-am simtit bine, si capatat incredere in ceea ce stiu si simt. De asta simt nevoia sa dau mai departe ce citesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mirela, vi le intorc cu drag!
    @Madi, sa stii ca si mie la puseurile de crestere imi venea in gand formula, dar tare repede disparea!
    Alaptare placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere