joi, 6 august 2009

Kelly Rutherford - alăptare în tandem

Actriţa Kelly Rutherford, cunoscută, mai nou, din serialul Gossip Girl, a alăptat în tandem. În timp ce se pregătea pentru venirea celui de-al doilea copil(Helena Grace, 8 săptămâni în prezent), ea îşi alăpta băieţelul ,Hermes Gustaf Daniel, în vârstă de 2 ani şi câteva luni.
"Se creează o legătură uimitoare cu copilul"
, declara actriţa în vârstă de 40 de ani."În unele culturi, alăptarea durează şi 5 ani, în mod normal. M-am gândit: "vom face acest lucru atât timp cât se simte bine copilul meu".
"Am fost mai slabă ca înainte de sarcină şi cred că asta se datorează şi alăptării. Se spune că alăptarea ajută organismul mamei să se întoarcă în mod natural la forma iniţială.", declara tot ea.

Sursa

3 comentarii:

  1. ah, uite ce interesant ar fi ca alaptatul sa se transforme intr-o MODA (fie ea pornita de la vedete), care odata adoptata de catre "restul lumii de mamici", mamici care tot casca gura la vedete, sa dospeasca in ele sentimentele si confirmarile valoroase pe care ti le da alaptatul indelungat.
    ca, apoi, odata atinse acestea, nici n-ar mai ca conta ca sorgintea superficiala, pornirea ordinara a alaptarii a fost initial aceea.. doar aceea de a fi la moda.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Singura mea nemultumire : sunt eu singura la care alaptatul n-ajuta deloc la slabit ? Sau poate trebuie sa fac si bebe 2 si sa incerc un tandem pentru asta...

    RăspundețiȘtergere